1992 yılında 25 Şubat’ı 26 Şubat’a bağlayan gece Rus askerlerinden destek alan Ermeni askerleri Hocalı’da 106’sı kadın ve 83’ü çocuk olmak üzere 613 Azerbaycan Türkü’nü katletmiştir. Canice katledilen bebekler, yaşlılar ve ırzına geçilen genç kızların, kadınların canhıraş bağrışları Hocalı sokaklarında yankılanırken, çıkarlarının olduğu coğrafyalar için tüm olanaklarını seferber eden ülkeler bu katliam ve yaşanan insanlık dışı olaylar karşısında adeta kör ve sağır olmuşlardır diyen Arslan ‘’ Bu katliamda sessiz kalan dünya ülkeleri de en az Ermeniler kadar suçludur ve omurgasızdır’’ dedi.

Bu gün olmayan bir ermeni sokırımından bahseden at gözlüklüler; adeta emperyalistlerin taşeronluğuna soyunan ve Türklerin Ermenilere soykırım yaptığını milletimize ve dünyaya kabul ettirmeye çalışan sözde aydınlar ile sözde gazeteciler yakın tarihte dünyanın gözü önünde gerçekleşen bu vahşeti, Hocalı katliamını görmezden geldiler ve milletimizin de gözünden kaçırdılar dedi.

Arslan Hocalı’da yaşanan vahşeti, katliamı ve insanlık dışı muameleleri hiç unutmayaclarının ve asla da unutturmayacakllarının altını çizerek “Bu gün ermeni sözcülügüne soyunanların Hocalı’yı hatırlayıp yüzleri kızarmalı” dedi.