Aslan, Belediye Meclis Salonu’nda muhtarlarla yaptığı toplantıda, muhtarların talep, şikayet ve önerilerini dinledi. Burada konuşan Aslan, “Bu birinci 5 yıllık dönemimizde Karaisalı’nın çehresini değiştireceğiz. Karaisalı’nın toplam yolu 600 kilometredir. Bu yıl Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 200 kilometre yol asfaltlanacak olup, asfalt çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Alt yapı, yol genişletme çalışmaları tamamlandıktan sonra asfalt serimine başlanacaktır” dedi.

  Mahallelere yapılacak hizmetlerin yanı sıra ayrıca istihdama yönelik kırsal kalkınma projelerini devreye aldıklarını belirten Aslan, “Yılların biriken sorunları var. İhmal edilmiş yöreler öncelik veriyoruz. Kırsaldan kente göçü önleyeceğiz. Adana’da ve diğer il ve ilçelerde oturan emeklilileri köylerine dönmeye davet ediyoruz. Bu konuda muhtarlarımıza iş düşüyor” diye konuştu.

  Toplantıya Karaisalı Belediye Başkan Yardımcıları Recep Ak ve Rifat Köroğlu, Kırsal Kalkınma Projesi Danışmanı Yılmaz Aydoğan, Adana Büyükşehir Belediyesi 2. Bölge Koordinatörü Bekir Durukan, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa Turpçu ve çok sayıda muhtar katıldı.