Atatürkçü Gençler Grubu’nu konuk eden Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer pırıl pırıl gençleri ağırlamaktan, fikir alışverişinde bulunmaktan dolayı onur ve gurur duyduğunu belirterek, tüm yurttaşları Atatürk’ün ilerici fikirleri etrafında birleşmeye çağırdı.

FİKİR ALIŞVERİŞİ
Liselerde örgütlenen Atatürkçü Gençler Grubu CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’i Adana’daki bürosunda ziyaret etti.  Tümer, Atatürkçü gençlerle bir arada olmaktan ve onlarla ülke ve kent sorunları hakkında fikir alışverişi yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“TEK ADAM YÖNETİMİ YAKIŞMAZ”
Türkiye’nin zor bir sürece girdiğinin altını çizen Tümer, sonucu şaibeli olan 16 Nisan referandumuyla demokratik parlamenter sistem yerine tek adamlık rejimine geçildiğini anımsattı. “Tek adam yönetimi Türkiye'ye yakışmaz” diyen Tümer, Türkiye’nin Atatürk ilke ve devrimleri ışığında laik demokratik parlamenter sistem modeliyle yönetilmek zorunda olduğunun altını çizdi.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
Tümer, “Liseli gençlerimizin Atatürk'ün ilerici fikirleri etrafında birleştiğini görmek beni çok mutlu etti. Ülkemizdeki tüm insanlar, 10 Kasım'da muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için Atatürk ilkeleri etrafında buluşmanın gerçekliğini gün yüzüne çıkardı. Hep birlikte ülkemizi çağdaş bir yönetim anlayışına taşımamız gerekiyor” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERİ AYDINLATIYORUZ”
Atatürk ilkeleri doğrultusunda yaşamaya gayret ettiklerini kaydeden Atatürkçü Gençler Grubu Başkanı Arman Kol ise, öğrencileri bu konuda aydınlatmaya ve Türkiye’nin daha çağdaş ve aydınlık günler yaşaması için çaba gösterdiklerini söyledi.  Gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunun altını çizen Arman Kol, “Türkiye’yi refah düzeyi yüksek, mutlu insanların yaşadığı bir ülke haline getirebilmenin anahtarı olan Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini ve devrimlerini genç arkadaşlarımıza özümsetmek ve vicdanı, irfanı hür nesillerin oluşması için mücadele ediyoruz” dedi.