Baro tesislerinde düzenlenen kahvaltıya MHP Milletvekili Seyfetin Yılmaz, MHP Milletvekili Adayları, ATF Başkanı Cenap Erol, ATF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nimet Dalkır, ATF Genel sekreteri Abdullah İspir katıldı.
Adana Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol,burada yaptığı konuşmada " Hedefimiz Adana’yı marka şehir yapmak. Bütün çabamız bunun içindir. Adana’da milletvekillerimizin birlik beraberlik içerisinde 'Öncelikle Adana' demesini bekliyoruz. 30-40 yıl öncesi her alanda öncü ve örnek olan Adanamız şimdilerde çevre illerimizi örnek göstermektedir. Ama alt yapımız kısa sürede bunu aşmaya muktedirdir. Hep birlikte 'Haydi Adana'  demeliyiz." diye konuştu.

Adana Toros Dernekleri Federasyonu'nun Adana'da çok büyük bir eksiliği giderdiğini söyleyen, Adana Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyfettin Yılmaz da" Federasyonun Adana'da birlik ve beraberliği sağlayarak bir öncülük yaptığını düşünüyorum. Bu çalışmalarının devamını diliyorum. Adana'da birlik ve beraberlik için bize düşen her göreve hazırız."dedi.