Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Beyazevler Mahallesi'nde halk toplantısı düzenleyen Av. Türkmen, Çukurovalılar'a projelerini anlattı. Mahalledeki bir kahvehanede gerçekleşen ve yaklaşık 100 kişinin katıldığı toplantıda Çukurova'yı modern bir görünüme kavuşturmak için yola çıktığını anlatan Av. Türkmen, "Partimizin uygun görmesi ve aday olmamız durumunda Çukurovalı hemşehrilerimin desteğiyle belediye başkanlığını kazanacağıma inanıyorum. Başkan olduğum takdirde her mahalleye bir merkez kuracağız. Çukurova'ya bir üniversite kurulması için yoğun girişim başlatacağız. Çukurova'yı halkla beraber halkla iç içe yöneteceğiz. Halkımızla haftada en az 2-3 kez görüş alışverişinde bulunacağız" dedi.

Mahalle halkının sorularını da yanıtlayan, toplantıya katılan ve toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Av. Elif Doğan Türkmen, "Benim tek şiarim CHP'yi yerelde ve genelde iktidarda görmektir" diye konuştu.

CHP'YE ÜYE OLMAK İSTEDİLER

Beyazevler toplantısının ardından Kenan Evren Bulvarı üzerindeki esnaf ve işyerlerine ziyaretlerde bulunan Av. Türkmen, "Çukurova'ya kadın eli değsin. Sizlerin desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Kenan Evren Bulvarı'nda CHP'ye üye olmak isteyen yeni insanlarla tanışmanın mutluluğunu da yaşayan Av. Türkmen, "Tüm Çukurovalılar'ın görüş ve önerilerini alacağız. Projelerimizi birlikte hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu. Kenan Evren Bulvarı esnafı Av. Türkmen'e büyük ilgigösterirken, her kesimden vatandaşla sıcak diyalog kuran Av. Türkmen'e tantuni, çay ve tatlı ikramlarında bulunuldu.  Bulvar üzerindeki CHP'lilerle, mahalle sakinleri ve esnafla sohbet eden, tanıtım broşürü dağıtan Av. Türkmen, hemşehrilerinin sıcak ve içten davranışlarına teşekkür etti.

PAZAR YERLERİNİ DE GEZDİ

Çalışmaları kapsamında halkla bir araya gelmeye özen gösteren Av. Elif Doğan Türkmen, Adana-Koop Evleri, Kenan Evren ve Belediye Evleri'ndeki pazar yerlerini de gezdi. Pazar alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar ve pazar esnafıyla buluşan Av. Türkmen, "Çukurova'ya kadın eli değecek" dedi.