Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Cumhuriyet’in İlanının 90, yıldönümü dolayısıyla Çukurova ilçe esnafına bayrak armağan edip bayramlarını kutladı.

Kenan Evren ve Turgut Özal Bulvarları'ndaki esnafı ziyaret edip Cumhuriyet Bayramlarını kutlayan Av. Elif Doğan Türkmen, 29 Ekim’in çok özel bir gün olduğunu belirterek, Türkiye tarihi için bir dönüm noktası olan 29 Ekim’de herkesin bayrak asarak Cumhuriyet’e sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Bayrak armağan ettiği esnaf Av. Türkmen’den evlerinde de asmak için bayrak isteyip Av. Türkmen’e hem teşekkür ettiler hem de başarı dilediler.

Çukurova halkının Cumhuriyet ve bayrak sevgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Türkmen, duygulu anlar yaşadı. Av. Türkmen,  “Çok daha güzel günlerde bayrağımızın dalgalanması dileğiyle esnafımıza bayrak armağan ettik. Evlerinde de asmak için ikinci bir bayrağı istemeleri bizi daha çok memnun etti. Cumhuriyet’in ve  kazanımlarının öneminin farkında olan yurttaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.