Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Mustafa Bayar, MHP Kozan İlçe Başkanı Ali Tetik ve MHP Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı’yı ziyaret ederek yeni üstlendikleri görevlerde başarılar ve hayırlar diledi.

CEYHAN’I TEKRAR KANACAĞIZ

Her iki ziyaret de ilçe başkanlıklarında gerçekleştirildi. MHP Ceyhan İlçe Başkanlığına yapılan ziyarette yöneticiler ile sohbet eden Avcı “Ceyhan, sadece Adana’mız için değil ülkemiz için de birçok açıdan önem arz eden bir ilçemiz. Adayımız olan Mustafa Bayar da, yeni ilçe başkanımız Erdoğan Ekli de halkın içinden olan, teşkilatımızın hafızasını bilen, yönetim tecrübesine sahip değerli isimler. Daha önce olduğu gibi bugün de Ceyhan emin ve ehil ellerde. Ceyhan’ı tekrar kazanacağız inşallah.” diye konuştu.

KOZAN’DA PARTİMİZE TEVECCÜH ARTIYOR

MHP Kozan ilçe Başkanı Ali Tetik ve MHP Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı’yı ziyaret eden Avcı, her iki ismi de kutladı. Avcı, Kozan İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada “Ceyhan’da olduğu gibi Kozan’da da gözümüz arkada kalmamıştır. İlçe başkanımız ve belediye başkan adayımız teşkilatımızın çok değerli emektarları ve büyükleri, Kozan ilçemizin de çok değerli evlatlarıdırlar. Yaptığımız çalışmalar takdire şayandır. Kozan’da da partimize teveccühün arttığını gözlemliyoruz.” ifadesini kullandı.

ÜÇ HİLAL DALGALANMAYA DEVAM EDECEK

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Gönül rahatlığı içinde ifade etmek isterim ki, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da teveccüh artarak devam ediyor. Gerek merkez ilçelerimizde olsun gerekse diğer ilçelerimizde partimize yoğun ilgi vardır ve bizler de bu buna layık olmanın çabasını veriyoruz. Adana’ya hizmet etmek bizim için onurdur. Adana’da üç hilal sancağı daha güçlü şekilde dalgalanmaya devam edecektir. Bunu vatandaşlarımızın desteğiyle ve sizlerin kıymetli emekleriyle başaracağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

Başkan Bünyamin Avcı’nın Ceyhan ve Kozan’a yaptığı ziyaretlere İl Divan Kurulundan Hüseyin Zorba, Ziya Yamaç, Yeşim Akkaş, Burhan Kızıl, İlyas Kaya, Sedat Özer, Alev Ataş da katıldılar.