Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın merkez ilçe Sarıçam’da düzenlediği iftar, semazen gösterisi ve konser programı binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı’nın ev sahipliği yaptığı iftar ve konser etkinliği, muhteşem bir kucaklaşmaya sahne oldu. Binlerce ilçe sakini vatandaşın katıldığı program, Kuran tilaveti, Şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Otoban çıkış alanında icra edilen programda Ramazan ayının ruhuna uygun semazen gösterileriyle mest olan kalabalık, ülkücü sanatçılar Atilla Yılmaz ve Alperen Kekilli’nin milli duyguları yoğunlaştıran eserleriyle de büyük coşku yaşadı.

BİNLERCE VATANDAŞTAN ADAYLARA DESTEK

Etkinlikte MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, Milletvekili Adayları, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner ve diğer Ülkü Ocakları İlçe Başkanları da hazır bulundular. Milletvekili adaylarının tek tek sahneye davet edildiği programda binlerce vatandaş alkışlarla destek verdi. İl Başkanı Bünyamin Avcı ve MYK Üyesi Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy’un masaları gezerek vatandaşların hal ve hatırlarını sorduğu etkinliğin açılış konuşmasını Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ yaptı.

BAHÇELİ’YE NOBEL ÖDÜLÜ

İftar sonunda konuşan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na destek çağrısı yaptı. Genel Başkan Bahçeli’ye sahip çıkılmasını isteyen Avcı “Allah’a şükür, hiçbir partiye nasip olmayan tertemiz, pırıl parıl bir liderimiz var. Eğer, Nobel Fedakârlık Ödülü olsaydı, o ödül her yıl Sayın Genel Başkanımıza verilirdi. Geriye dönüp şöyle bir bakın. Genel Başkanımız ve Milliyetçi Hareket nelerle muhatap olmadı. Kumpaslar, ihanetler, iftiralar, neler neler…Ama hepsine göğüs gerdi. Milliyetçi Hareket Partisi, Allah’ın izniyle bu ülkenin en büyük teminatıdır. Milliyetçi Hareket zayıf kalırsa, zalimler bayram eder, mazlumlar ağlar, Türkiye’nin sesi kısılır. MHP’ye, hemşehriniz Türkmen  Beyi Lider Devlet Bahçeli’ye sahip çıkın. Oylarımız Cumhur İttifakı’na ve üç hilale olsun. Zaman birlik zamanı.” dedi.

EMİN CANLI’YI TEBRİK ETTİLER

Sarıçam halkını buluşturup kaynaştıran Adana Ülkü Ocakları’nın düzenlediği etkinlikte iftara gelenlerin tamamını memnun eden ağırlama yapıldı. Ülkücü gençlerden oluşan görevliler, her masaya özenle servis yaptılar. Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, konser sonunda sanatçılara çiçek sundu. Binlerce vatandaşa başarılı bir programla hizmet edilmesinden ötürü protokol, Emin Canlı’yı tebrik etti.