MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam ilçesinde Şahintepe ve Orhangazi mahallelerine yönelik birleştirilmiş olarak düzenlenen iftar programına katıldı. Programda MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Adana SKM Başkanı Ahmet Erdoğan da hazır bulundu. Yoğun ilgi gösterilen iftarda vatandaşlarla sohbet eden Avcı, onların sorunları da dinledi.

“CUMHUR İTTİFAKI”NA DESTEK

Avcı, Kızılelma, Uludağ ve Erdoğan; iftarın ardından Orhangazi Mahalle Muhtarı Ali Rıza Cingöz’e konuk oldular. Başkan Bünyamin Avcı, daha sonra iki mahallede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde “Cumhur İttifakı”na destek isteyen Avcı, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin tarihi önemini anlattı.

SEVGİ, SAYGI, HOŞGÖRÜ VURGUSU

Avcı, Adana’ya dönük mesajında ise “Milletvekili aday listesini ilk açıklayan parti olduk. Adana için 15 milletvekili adayımız ilan edildi. Hepsi birbirinden değerli insanlar, hepsi bu memleketin evlatları. Duruşumuz, samimiyetimiz bellidir. Genelde ülkemizin, özelde ise Adana’mızın tüm sorunlarının çözümlenmesi hedefimizdir. Sevgi, saygı, hoşgörü ve ile birlik içinde çözemeyeceğimiz sorun yoktur.” dedi.