Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay yönetimindeki İl Örgütü, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı, CHP’nin de iktidar olması için durmaksızın çalışıyor. Görev gelir gelmez, milletvekili adayları ve parti örgütlerinin alan çalışmalarının daha planlı ve etkili bir şekilde sürmesi için çalışmalara başlayan Av. Kozay, partinin kanaat önderi konumundaki tüm değerlere çalışmalarda aktif olarak görev almaları çağrısında bulundu.

SERİ TOPLANTILAR

Geçtiğimiz hafta içinde ilk olarak adayların çalışma programının koordinasyonu ile sandık görevlilerinin eğitimi ve seçim günü hazırlıklarını tamamlayan Av. Kozay, parti örgütlerinde önceki dönemlerde görev yapan il başkanları, ilçe başkanları, kadın, gençlik kolu başkanları ve milletvekili aday adaylarıyla art arda gerçekleştirilen toplantılarda bir araya geldi.

DEMOKRATİK PARLAMENTER REJİM İÇİN

Toplantılarda 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Av. Kozay, Türkiye’yi yeniden demokratik parlamenter sisteme geçirebilmenin yolunun Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanlığına, CHP’yi de iktidara taşımaktan geçtiğinin altını çizdi.

MEMLEKET MESELESİ

CHP’nin örgütlü yapısı içinde bulunan herkesin bu sürecin içerisinde aktif olarak yer alması gerektiğini dile getiren Av. Kozay, “Ülkemizin geleceği için örgütlerimizde önceki dönemlerde görev yapan herkesi göreve davet ediyoruz. 24 Haziran sıradan bir seçim değil memleket meselesidir. Çocuklarımıza daha yaşanabilir, demokratik, laik, özgür bir Türkiye bırakabilmek için hepimize görev ve sorumluluk düşüyor” dedi.

Katılımcılar da toplantılarda seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunup görüş ve önerilerini sundular.

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU’NUN ADANA PROGRAMI PLANLANDI

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile programı uygun olan milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleştirilen genişletilmiş il yönetim kurulu toplantısında ise seçim çalışmaları masaya yatırılıp, 10 Haziran Pazar günü Adana’ya gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı planlandı.

“24 HAZİRANA DEK GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ALANLARDAYIZ”

İl Başkanı Av. Kozay, “İl örgütü olarak 24 hazirana yönelik tüm koordinasyonu sağlayıp, hazırlıklarımızı tamamladık. Artık biz de alanlarda gece-gündüz demeden örgütlerimizle, adaylarımızla ve partililerimizle birlikte 24 Haziran’a dek durmaksızın çalışacağız. Tek amacımız var o da Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapmak. Çok çalışıyoruz, milletimize ve kendimize inanıyoruz. Hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.