İlçelerde çalışmalar yürüten Av.Erbek Pozantı’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi, Alpu, Fındıklı ve Gökbez Mahalleleri’nde vatandaşlarla sohbet etti.

‘İKTİDAR İÇİN HAZIRIZ’

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu hedeflerinin yerel seçimlerde Pozantı Belediye Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını almak olduğunu ifade ederek, ‘Büyükşehir Belediyesi’ne partimiz kimi aday gösterirse ve partimizin iktidarı için kim çalışırsa birlikte hareket etmeye hazırız.Aday adaylığınız hayırlı olsun, CHP’nin iktidarı için tüm çabamızı göstermeye devam edeceğiz.’dedi.
 

CHP İKTİDARI İLE YÜZLER GÜLECEK


Av. Aziz Erbek, hedefinin öncelikle CHP’nin yerelde iktidar sonrada genelde iktidar olmasını sağlamak olduğunu belirterek, ‘Tüm enerjimizi partimizin iktidarı için harcayacağız. İktidar partisinin tuzaklarına düşmeden yolumuza devam edeceğiz. CHP iktidarında halkımız ve ülkemiz daha özgür, daha yaşanabilir bir iktidar görecek. Kan ağlayan esnafımız ve halkımız, CHP iktidarı ile gülecek. Bürokrasiyi, sermaye guruplarını ele geçirmeye çalışsalar da, CHP bu ülkenin, Cumhuriyetin, Laikliğin tek savunucusu  ve tek garantisi olmaya devam edecektir.’diye konuştu.

YOLUMUZ İKTİDAR YOLUDUR


Ülkemizin içinde bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını vurgulayan Av.Erbek, ‘Bizim yolumuz iktidar yoludur.Önümüze engeller koymaya çalışsalar da, CHP’nin iktidarını artık hiç kimse engelleyemeyecek.Parti içi çekişmelerden uzak, birlik ve beraberlik içinde iktidar için hep birlikte yürümeliyiz. CHP herkesin sesi, her kesimin partisidir.Bu nedenle hedefimizde yerel yönetimler olmalı, bunu da genel seçimlerdeki başarımızla taçlandırmalıyız.Artık sosyal demokrat belediyelere şans verilmeli ve projeleri ile kentlerimiz yaşanabilir hale gelmelidir. Çünkü CHP proje üreten bir parti konumuna gelmiştir.Bizler de projelerimizle Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talibiz.’diye konuştu.