Mimar ve işkadını Ayça Katlav, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adayı olduğunu açıkladı.

İl başkanlığı binasında aday adaylığını duyuran Katlav’ın açıklamasında bugün yeni İl Başkanı olarak göreve başlayan Abdulkadir Üçkardeşler de hazır bulundu. Katlav, “Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği ‘tek başına iktidar’ yürüyüşünde bir nefer olmak için çok şerefli bir göreve talip oluyorum. Sayın genel başkanımızın ‘Ses ver Türkiye’ çağrısına çağrısına uyuyor ve Ayça Katlav olarak ben de ses veriyorum ve gururla Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

MHP milletvekili aday adayı Ayça Katlav, “Adana’nın işsizliğine karşı mücadele vermek için, sağlık, eğitim, trafik, ulaşım, altyapı, açlık, yokluk, yoksulluk, yolsuzlukla ve etnik bölücülüğe karşı mücadele etmek için, ülkemizin bir ve bütün olarak yoluna devam etmesi için adayım. Ve bütün bu sorunların tek başına Milliyetçi Hareket’in iktidarında çözüleceğine yürekten inandığım için adayım” diye konuştu.

Bugün görevine başlayan Abdulkadir Üçkardeşler de, MHP’de kadınların siyaset yapmasının her zaman desteklendiğini, her zaman önem gördüğünü vurgulayarak, medeni cesaretinden ötürü Ayça Katlav’ı tebrik etti ve başarılar diledi.