Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, CHP Genel Merkezi'nce görevlendirildiği Bolu'da 2 gün boyunca yerel seçimlerle ilgili muhtarlardan demokratik kitle örgütlerine, meslek odalarından esnaflara kadar toplumun tüm kesimleriyle görüştü. 

31 Mart 2019'da yapılacak yerel yönetimler seçimleri için yürütülen çalışmalar kapsamında CHP Genel Merkezi'nce Bolu'da görevlendirilen CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, 2 günlük program kapsamında yoğun temaslarda bulundu. Parti Meclisi (PM) Üyesi, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ve Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ile birlikte Bolu'ya giden Ayhan Barut, 2 gün boyunca muhtarlardan demokratik kitle örgütlerine, meslek odalarından esnaflara kadar toplumun tüm kesimleriyle bir araya geldi. Bolu'da oldukça yararlı bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Ayhan Barut, "Bolulu yurttaşlarımız ekonomik sorunlardan ve AKP'li yerel yönetimlerden kurtulmak istiyor. Bolu'yu sosyal demokrat belediyecilikle taçlandıracağız. Bolu Belediyesi'ni mutlaka CHP kazanacak" dedi. 

TOPLUMUN HER KESİMİYLE BULUŞTULAR

CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesiyle PM Üyesi-İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ve Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ile birlikte Bolu'ya giden CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'un kentte ilk durağı CHP Bolu İl Örgütü oldu. CHP İl Başkanı Hüseyin Karsu, ilçe başkanları ve partililerle bir araya gelen Ayhan Barut ve beraberindekiler, daha sonra Bolu Barosu Başkanı Sabri Erhendekçi'yi ziyaret etti. Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay'ın ardından Bolu Ticaret Odası Başkanı Türker Ateş'i de makamlarında ziyaret eden CHP heyeti, sokağa çıkarak esnaflar ve yurttaşlarla da görüşüp yerel seçimlerle ilgili halkın nabzını tuttu. Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ne geçerek Başkan Bülent Velioğlu ve gazetecilerle buluşan Ayhan Barut ve beraberindekiler, daha sonra ise Bolu Demirciler, Nalburcular ve Esnaf Odası'nda Oda Başkanı Metin Bozoğlu ve esnaf temsilcileriyle uzun bir görüşme gerçekleştirdi. 

HİÇ BOŞ DURMADILAR

Seçime yönelik görüşmeler yapmak için görevlendirildikleri Bolu'da ikinci gün de boş durmayan İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Adana Milletvekili Ayhan Barut, Bolu İl Başkanı Hüseyin Karsu ile birlikte ilk olarak Bolu Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği'nde Başkan İlhan Çalışkan ve muhtarlarla buluştu. Bolu'nun cadde ve sokaklarını arşınlayan CHP heyeti, yine esnaf ve yurttaşlarla görüşerek seçimlere yönelik fikirlerini aldı. Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan ve üretici temsilcileriyle bir araya gelen CHP heyeti daha sonra Kıbrıscık ilçesine geçerek CHP'li Belediye Başkanı Doğan Dağ, İlçe Örgütü ve esnafları ziyaret etti. Oldukça yoğun bir çalışma yürüten Ayhan Barut ve beraberindekiler, daha sonra ise İnşaat Mühendisleri Odası Bolu Şube Başkanı Nazmi Uçar ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşarak görüş alışverişinde bulundu. Bolu'daki iki günlük programın son durağında KESK'e bağlı SES ve Eğitim-Sen'de kamu emekçileriyle bir araya gelen CHP heyeti, Eğitim-Sen Şube Başkanı Zehra Gezici, SES Şube Başkanı Serdar Koçyiğit ve kamu çalışanlarıyla başta yerel seçimler olmak üzere çeşitli konularda görüşmeler yaptı. 

"BOLU BELEDİYESİ SOSYAL DEMOKRAT ANLAYIŞLA YÖNETİLECEK"

Bolu'daki iki günlük çalışma programı kapsamında demokratik kitle örgütleri, muhtarlar, meslek odaları ve esnaflarla yoğun ve yararlı görüşmeler yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve beraberindekiler, konuştukları herkese, "CHP nasıl ve kiminle başarılı olabilir?" diye sorular yöneltti. Bolu'daki çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Ayhan Barut, "Parti görevlendirmesiyle gittiğimiz Bolu'da görüştüğümüz herkes, hem ekonomiden hem de AKP'li yerel yönetimden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Değişimin şart olduğunu vurgulayan yurttaşlarımız, Bolu'nun CHP'li bir belediye başkanı istediğini anlattı. Yaptığımız görüşmeler ve edindiğimiz izlenimlere göre inanıyoruz ki, seçimlerde Bolu Belediyesi'ni kazanacağız. Çünkü Bolulu yurttaşlarımız ekonomik sorunlardan ve AKP'li yerel yönetimlerden kurtulmak istediğini açıkça ortaya koydu. Bolu'yu sosyal demokrat belediyecilikle taçlandıracağız. Bolu Belediyesi'ni mutlaka CHP kazanacak" diye konuştu.