Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, ara vermeden sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında bu kez de Ceyhan'a çıkartma yaptı.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını her geçen gün daha da yoğun biçimde sürdüren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Ceyhan kent merkezi ve köylerinde sabahtan gece yarısına dek gezerek parlamentoda güçlü çoğunluk ve Muharrem İnce'nin de Cumhurbaşkanı seçilmesi için destek istedi. Ceyhanlılar'ın yoğun ve büyük ilgi gösterdiği Barut, "24 Haziran'dan sonra Ceyhan'ı eskide kalan görkemli günlerine tekrar kavuşturacağız. Ceyhan eskiden olduğu gibi yine üretimin ve ekonominin can damarı olacak. Ceyhan sahipsiz değildir" dedi. 

'ÇÖZÜM İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ'

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ekibiyle yola çıkan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ilk olarak CHP Ceyhan İlçe Başkanlığı'nda Başkan Kadir Aydar, yönetim kurulu üyeleri, partililer ile kadın ve gençlik kolları temsilcileriyle buluştu. Kalabalık bir partili topluluğuyla birlikte büyük seçim otobüslerine binip kent turu atarak vatandaşları selamlayan Barut ve beraberindekiler, Ceyhan Sebze Hali'nde esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledi. Ceyhan Sanayi Sitesi ve Ceyhan Madeni Sanatkar Odası'nı da ziyaret eden CHP kadroları, dile getirilen sorunların çözümü için çaba göstereceklerini vurguladı. 

'CEYHAN ESKİ GÜNLERİNİ ÖZLÜYOR'

CHP Ceyhan İlçe Başkanlığı'nda seçim gündemli toplanan üyelere de seslenen Ayhan Barut, herkesin büyük gayretle mücadele ettiğini belirterek bu sayede 24 Haziran'da önemli bir zafer elde edeceklerini belirtti. Kent merkezinde Ebenin Parkı, Şahin Özbilen Garajı, Atatürk Caddesi, Konakoğlu Mahallesi ve Burhaniye Mahallesi'nde esnaf ve yurttaşlarla buluşan Ayhan Barut, karşılaştığı herkese, "Eskiden Ceyhan pamuğuyla ticaretiyle üretimin ve ekonominin can damarı bir ilçemizdi. En büyük ilçelerimizden olan Ceyhan adı duyulunca bolluk, bereket ve zenginlik akla gelirdi. Şimdi Ceyhan eski günlerini özlüyor. 24 Haziran'dan sonra Ceyhan'ı eskide kalan görkemli günlerine tekrar kavuşturacağız. Ceyhan eskiden olduğu gibi yine üretimin ve ekonominin can damarı olacak" dedi. 

AÇILIŞA DA KATILDI

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, CHP Milletvekili adayları ve partililerle birlikte CHP İlçe Örgütü merkez seçim bürosunun açılışına da katılan Barut, "24 Haziran seçimleri için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Yaktığımız bu çoban ateşi iktidarın müjdecisidir. Yolumuz açıktır. Çünkü 16 yıllık bu yoksulluk düzeninin değişmesi için halkımız bize büyük destek veriyor" diye konuştu. 

KÖYLERE DE GİTTİLER

İftar sonrası partililerle birlikte Mercimek Beldesi ile Kıvrıklı ve Soysalı köylerine geçerek gece yarısına kadar dolaşan Ayhan Barut, çiftçinin üretim maliyetlerini mutlaka düşüreceklerini, tarımsal üretimin desteklenerek çiftçilerin artık ürettiğinden para kazanacağını anlattı. CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ise, "Güzelim ve kıymetli ilçemiz Ceyhan, sokakları boşalıyor. Esnafımız, işçimiz, köylümüz eski günlerini özlüyor. Herkes artık bu iktidarın değişmesini bekliyor. 24 Haziran'dan sonra sizin desteğinizle kurulucak halk iktidarında tüm özlemlerimiz ve hayallerimiz gerçek olacak. Ceyhanlılar'ın artık yüzü gülecek" şeklinde konuştu.