Adanahabermerkezi.com
Adanahabermerkezi.com
a yaptığı açıklamada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Salı günü grup toplantısında yaptığı erken yerel seçim çağrısını değerlendiren Ayhan Barut, Adana İl Örgütü olarak Adana’da yerel seçimlere en hazır parti olduklarını söyledi. 
Adana’da 3 olan ilçe belediyesi sayısını en az 7’ye çıkaracaklarını ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ni de CHP’li yapacaklarını belirten Barut, “Bu güce sahibiz ve inanıyoruz. Çünkü aylardır alanlarda, milletimizin sorunlarına çözüm arayıp, ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. Hemen yarın olacak bir seçime de en hazır partiyiz. Gerek yerel, gerek genel seçimler için en iddialı partiyiz. Referandum sonuçları da hedefimize ulaşacağımızın kanıtı” ifadelerini kullandı.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun erken yerel seçim çağrısını desteklediklerini belirten İl Başkanı Ayhan Barut, “CHP olarak Sayın Genel Başkanımız gibi biz de iktidara hodri meydan diyoruz. Kendinize güveniyorsanız buyrun milletimize gidelim. Millet iradesini baskıyla, tehditle ortadan kaldırmak yerine tekrar milletimize gidelim ve en doğru kararı millet versin” dedi.