Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut'un merkez seçim bürosu ve çalışma ofisinin açılışı, adeta iktidar şölenine dönüştü. 
24 Haziran seçimlerinde yakılacak iktidar ateşini andıran açılış törenine, binlerce kişi katıldı. Alkış ve sloganlarla karşılanan Ayhan Barut, "Burada gösterdiğimiz birlik ve dayanışma ruhuyla mücadelemizi yükselteceğiz ve ülkemizi ekonomik, siyasal, sosyal, hukuksal ve kültürel her alanda çıkmaza sokan 16 yıllık AKP iktidarını artık değiştireceğiz" dedi.  

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Seyhan İlçesi'ndeki Ziyapaşa Bulvarı üzerinde bulunan Ayhan Barut Seçim Bürosu ve Çalışma Ofisi'nin açılışına, CHP İl Başkanı Emrah Kozay, Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer ve İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, neredeyse tüm milletvekili adayları, ilçe başkanları, aday adayları, örgütlerin kadın ve gençlik kolu başkanları, parti yöneticileri, üyeler ile Barut ailesi bireyleri ve yakınlarıyla partiye emek vermiş binlerce kişi katıldı. Sanatçıların şarkı, türkü ve marşlar seslendirdiği törene katılanlar, alkış ve sloganlarla Ayhan Barut'a sevgi gösterisinde bulundu. 

 

İKTİDAR VURGUSU YAPTILAR

Törende katılımcılara seslenen CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, 24 Haziran'da halkın iktidarının kurulacağnı, ülkede hak, hukuk ve adaletin tesis edileceğini belirterek seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise, seçimlerde iktidar olma şansının son derece yüksek olduğunu belirterek mücadele eden herkesi kutladı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, 24 Haziran'da CHP'nin iktidar, Muharrem İnce'nin de Cumhurbaşkanı olacağını vurguladı. CHP Milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Zülfikar İnönü Tümer ile Milletvekili Adayları Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Rıza Mete ve Oya Tekin de coşkulu kalabalığı selamlayarak iktidar ateşini yakan yol arkadaşlarına teşekkür etti. 

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"
Alkış ve sloganlarla karşılanarak kürsüye gelen CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, "Haklıyız ve güçlüyüz. Birlikte mücadelemizi yükselteceğiz ve ülkemizi ekonomik, siyasal, sosyal, hukuksal ve kültürel her alanda çıkmaza sokan 16 yıllık AKP iktidarını artık değiştireceğiz. Ya bu yoksulluk, yoksunluk ve karanlığa teslim olacağız, ya da ülkemizi Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine taşıyacağız. Biz 24 Haziran'da mutlaka halkın iktidarını kuracağız. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 
Bunu el ele, omuz omuza verip, yılmadan, usanmadan, bıkmadan ve hiç yorulmadan, birlik ve dayanışma içinde yürüttüğümüz kutsal mücadelemizle yapacağız. Türkiye'de hak, hukuk ve adaleti mutlaka sağlayacağız. Şimdiden zaferimiz kutlu olsun" dedi.