Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, kırsal bölgeleri adım adım gezmeyi sürdürüyor. 
24 Haziran seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Kozan'da da 7 köye gidip destek istedi. Sabahtan akşama kadar Kozan köylerini adım adım gezen Ayhan Barut'a köylüler de büyük ilgi gösterdi. Üreticilerin sorunlarını dinleyen Barut, çözüm reçetesinin belli olduğunu belirterek artık bu iktidarın değiştirilmesini talep etti. 

7 KÖYE GİTTİ
Kozan programına sabah erken saatlerde CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve her kademeden yönetici ve üyelerle buluşarak başlayan Barut, ilk olarak Gaziköy'de pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, Milletvekili Aday Adayı Orhan Toklu ve çok sayıda partilinin de eşlik ettiği Barut, kahvehanelerde, sokakta, bahçe ve tarlalarda buluştuğu üretici köylüleri selamladı. Gaziköy'ün ardından sırasıyla Hacıbeyli, Kuyuluk, Bulduklu, Bucak, Ilıca ve Acarmantaş'a da giden Barut ve beraberindekiler, büyük ilgi gördü.

BARUT'TAN ÇÖZÜM SÖZÜ
Buluştuğu köylülerin sorunlarını dinleyip not alan Ayhan Barut, Türk ekonomisinin temelini tarımın oluşturduğunu belirterek 24 Haziran seçimlerinde halkın iktidarı kurulacağını ve çiftçilerin sorunlarına acil çözüm üretileceğini kaydetti. Çiftçilerin yüksek üretim maliyetlerinin mutlaka düşürüleceğini, mazotun 3 liradan verileceğini aktaran Barut, "Tarım Kanunu'na göre milli bütçeden çiftçiye ödenmesi gereken yüzde 1 oranındaki tutarı bile AKP iktidarı vermiyor. Biz çiftçimize bu desteği 2 katına çıkartarak vereceğiz. Çiftçi üretecek, ürettiğinden para kazanacak. Her koşulda üreticilerin yanındayız. Köylü milletin efendisidir sözünden asla ayrılmayacağız. Merak etmeyin. Sizin desteğinizle tüm sorunlar çözülecek. Parlamentoda güçlü çoğunluğu alıp, Cumhurbaşkanlığına da Muharrem İnce'yi seçeceğiz. Üreticinin de artık yüzü gülecek" dedi. 

İFTARA KATILDI, MESLEKTAŞLARIYLA BULUŞTU
Kozan'da bazı taziye ziyaretlerinde de bulunan Ayhan Barut, Milletvekili Adayı Ertan Karaoğlu, İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, Milletvekili Aday Adayı Yüksel Karaaslan ve partililerle birlikte, Kozan Ticaret Borsası'nın geleneksel iftarına da katıldı. Buranın ardından Kozan'daki ziraatçilerle siyasetten uzak bir ortamda buluşan Barut, "Bir meslektaşınız olarak ben sizin her zaman yanınızdayım. Bir çiftçi ve köylü olarak sizlerle buluştuğum için çok mutluyum. Kapım ve telefonum her zaman sizlere açıktır" diye konuştu.