AK Parti Seyhan Meclis Üyesi Aday Adayı Azem Aydoğan, “Bu kadim Çukurova toprakları tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, sanayinin, tarımın, kültür ve sanat hayatının hep merkezi olmuştur. Türkiye’nin incisi, Seyhan ve Ceyhan nehrinin yoldaşı bu topraklar, artık yepyeni bir sayfa ile büyük hedeflere yürümelidir.” dedi.

Aydoğan yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Adanamız ‘büyük köy’ sıfatını hak etmiyor. Bu sıfatı yıkmak ancak AK Belediyecilik ile yok olur. Merkezi hükümet tarafından yapılması gereken her şey Adana’ya yapılıyor. Şehirlerarası yollar, hastaneler, okullar, büyük enerji yatırımları, barajlar, stadyum, dev bir müze, yeni üniversiteler ve bunlar gibi yüzlerce yatırım. Fakat bir şey eksik Adana’da yerel hizmet. O da olacak inşallah.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan 1994’te ‘hasta’ bir İstanbul teslim aldı. Şimdi İstanbul, dünyanın en zinde ve en modern şehirlerinden biri. Ve dünyanın başkenti diye tabir ediliyor. Bizim için yol gösterici olan liderimizin yerel yönetimler anlayışıdır. Bu anlayış Adana’da hakim olduğunda Adana o zaman hakkettiği seviyede olacaktır. Adana ancak merkezi hükümet ile uyum içerisinde bir yerel yönetimler anlayışı ile büyür ve büyük hedeflere ilerler. Çok iyi biliyoruz ki, Adana’da yaşayan ve Adana’ya aşık olan herkes bu özlem içinde.
Meclis üyeliği başvurumuzu, doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara hizmet için yaptık. İnşallah, açıklanacak belediye başkanlarımızla ve teşkilatlarımızla uyum içerisinde gece gündüz çalışıp Adana’yı marka şehir yapacağız. AK Parti programları olan, hedefleri doğrultusunda ilerleyen bir partidir. Adana’da yaşayan her kesimden vatandaşımız şimdiden heyecanlı, çünkü bu şehri uçuracak projelerin ve hizmetlerin AK Belediyecilik ile olacağını çok iyi biliyor ve güveniyor.



Merkezi hükümet tarafından yapılması gereken herşey Adana’ya yapılıyor. Şehirler arası yollar, hastaneler, okullar, büyük enerji yatırımları, barajlar, stadyum, dev bir müze, yeni üniversiteler ve bunlar gibi yüzlerce yatırım. Fakat bir şey eksik Adana’da yerel hizmet. O da olacak inşallah. Şimdi Adana’ya hizmet vakti... Şimdi Adana’yı büyük hedeflere ulaştırma vakti... Şimdi Adana’ya aydınlık bir gelecek inşa etme vakti... Yani vakit ADANA vakti...

İlk olarak siyasete Seyhan ilçe teşkilatı gençlik kollarında başladı. Sırasıyla ilçe başkan yardımcılığı, il gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği yapan Azem Aydoğan, Adana Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kültür Ve Turizm Çalışma Grubu Koordinatörü olarak çalışmalarda bulundu. Aydoğan aynı zamanda Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Adana ili kurucu teşkilat Başkanlığı da yaptı.