Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek basın mensupları ile bir araya gelerek, gündemi değerlendirdi ve neden aday olduğunu anlattı.

BASIN ÖNEMLİ BİR GÜÇ

Av.Erbek basının önemli olduğunu vurgulayarak, ‘Özellikle yerel basını önemsiyorum. Çünkü ulusal basının temel ayağı yerel basındır.Basın yaşamımızın vazgeçilmezidir.Ülkemizin ve kentimizin gelişimi için basınla iç içe olmalı, Adana için çalışmalıyız.’dedi.

DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Doğma, büyüme Adanalı olduğunu belirten Av.Erbek, ‘Çağdaş yaşam standartlarını kent yaşamına uygulamak için aday adayı oldum. Adaylık düşüncemdeki amaç, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını kentimizde uygulamak. Bugüne kadar yapılan hizmetler için mevcut belediye başkanına ve geçmiş dönemlerde hizmet veren tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Biz daha iyisini yapmak için adayız.’diye konuştu.


BASINLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Adana’nın yaşanabilir bir kent olması için çok sayıda projeleri olduğunu belirten Av.Erbek, ‘Şehircilik standartlarımız makul ve meşru olacak. Kafamızın arkasında farklı düşüncemiz olmadığı için, basınla da iç içe olacağız. Etniksel, mezhepsel, siyasi kaygılardan uzak yolumuza devam edeceğiz.Kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan, belediyeye siyaseti sokmadan sadece hizmet için var olacağız.Doğruluk ve dürüstlük, hak ve hakkaniyet içinde olan bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz.’dedi.