Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek CHP Sarıçam İlçe Örgütü’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, partilileri ile buluştu.

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYE

Av. Erbek, CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Emine Ünal ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerin hazır bulunduğu ziyarette, soruları yanıtladı, projelerini anlattı. Kısa bir süre önce yapılan kongre sonucunda güven tazeleyen CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Av. Erbek ‘Artık Sarıçam’da ve Büyükşehir’de sosyal demokrat bir belediye olmalı.’dedi.

YEŞİL ALANLAR YOK EDİLİYOR

Halkçı, paylaşımcı ve modern bir belediye yönetimini hedeflediklerini belirten Av.Erbek, ‘Sarıçam ilçemiz Adana’nın en bakir, en verimli topraklarına sahip bir ilçe. Kent merkezine baktığımız zaman köy görünümüne sahip. Verimli toprakları ise imara açılarak, betonlaştırılıyor. Alt yapısı olmayan çok sayıda bina ile yeşil alanlarımızda yok ediliyor. Bu Adana’ya ve Sarıçam’a ihanettir.Bizler Sarıçam’ı Sarıçamlılar ile yönetmeye talibiz.Çoğulcu, katılımcı, halkçı ve modern bir belediyecilik anlayışı ile yola çıktık.’dedi.


ADANALININ YÜZÜ GÜLMELİ

Sarıçam İlçesi’nin ve Büyükşehir Belediyesi’nin artık CHP’li belediye başkanları ile yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Av.Aziz Erbek, ‘Önümüzdeki yerel seçimlerde başarıyı yakalamalı, artık CHP’li belediyeler kenti yönetmelidir. Adana sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile hak ettiği noktaya gelmeli, Adana halkının da yüzü gülmelidir. Hedefimiz öncelikle yerel iktidar, sonrasında ise genel iktidardır. Bu nedenle Büyükşehir’i almak için tüm gücümüzle çalışmalı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde sosyal demokrat anlayışı hakim kılmalıyız.’diye konuştu.

HEDEF CHP İKTİDARI

CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ise Av.Erbek’e başarılar dileyerek, ‘Örgütümüzün de tek hedefi CHP’nin iktidarıdır. Bu yolda Büyükşehir Belediyesi’ne kim aday gösterilirse gösterilsin, yerel iktidar için destek vermeye hazırız.’dedi.