Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek yerel seçim çalışmaları nedeni ile kentin her bölgesinde esnaf ve halkla buluşmaya devam ediyor.


HEDEF BÜYÜKŞEHİR

Av.Aziz Erbek Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mutlaka sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetilmesi gerektiğine işaret ederek, ‘Adana yıllardır iyi yönetilemeyen, belediye kaynaklarının heba edildiği bir yönetim anlayışına mahkum edildi. Öncelikli hedefimiz Adana ve Adana halkının refahı için Büyükşehir Belediyesi’ni sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetmek. Yerel seçimlerdeki başarımızı genel seçimlere taşıyacağız. Siyasi görüşü, dini ve dili ne olursa olsun, herkesi ve her kesimi kucaklamaya hazırız. Yeter ki içinde Adana ve Adanalı aşkı olsun, vatanına, milletine, bayrağına sahip çıksın.’dedi.


ÖNEMLİ OLAN İSTEMEK

Adana’nın çeşitli semtlerinde hemşehrileri ile sohbet eden, esnafla ve halkla buluşan Av.Erbek aday adaylığı ile ilgili el broşürü dağıttı, CHP iktidarının şart olduğunu belirtti. Av. Erbek’in 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere uzun süre olmasına rağmen sahada olmasını büyük bir memnuniyetle karşılayan Adanalılar, ‘Seçim mi var’ diyerek, hem şaşırdılar hem de başarı dileklerinde bulundular. Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’li bir yönetimle yönetmenin yolunun azim, kararlılık ve uzun bir süreç  gerektirdiğini ifade eden Av.Erbek, ‘Biz de yaşanabilir bir Adana’yı, Adanalılar için istiyoruz. Önemli olan Adana ve Adanalı hemşehrilerimiz. Bu da kentimize hizmet etmekle olur.’diye konuştu.


ADANA’NIN ÖZ EVLADI

Adana’nın Adanalı’ya yakışan bir hizmet anlayışına ihtiyacı olduğunu vurgulayan Av.Erbek, ‘Belediyecilik ayrıştırmadan, ötekileştirmeden kent dinamikleri ile birlikte halkı yönetmektir. Sosyal demokrat belediyeciliğin özünde de bu vardır. Adana’nın öz evladı olarak, Adana’nın her noktasına hizmet götürmek için ‘Değişime Hazırız’ sloganıyla yola çıktık. Büyükşehir’e giden yolumuzda başarılı olacağımızdan eminiz. Bu nedenle emin adımlarla ilerliyor ve Adanalı’ya yakışır bir Adana için çalışıyoruz. Tüm çabamız ve çalışmamız yıllardır alt yapısız, göz boyama, makyaj ile yönetilen, beton yığını bir kent haline getirilmeye çalışılan Adana için, Adanalı için, Adana’nın geleceği için.’dedi.