Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av. Aziz Erbek, yerel seçimlerde partisinin başarısı için Seyhan İlçesi Fevzipaşa Mahallesi ve Vefa Caddesi'nde çalışmalarına devam etti.
UZUN SÜREDİR SAHADA
Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için uzun süredir sahada olan ve çalışmalar yapan Av.Erbek, 'Adana'yı hak ettiği yere getirmek için tüm çabamızla mücadele etmeye devam edeceğiz.Adana'nın yıllardır biriken sorunlarına sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile çözüm üreteceğiz. Adana'nın, Adanalı'nın, kadınımızın, gencimizin , her kesimin ve herkesin şehrimizle ilgili sorunlarını biz sosyal demokratlar çözeceğiz.'dedi.


ADANA'YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
Adana'yı karış karış gezen ve halkla buluşan Av. Erbek, 'Kentimizde dokunmadık kimse, ulaşmadığımız nokta kalmayacak. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde parti örgütümüzle ve milletvekili adaylarımızla çalışmalarımıza devam ettik. Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 15 ilçe belediyesini partimize ve Adanalılara kazandırmak. Kapı kapı gezip, projelerimizi anlatarak, partimize destek istemeye devam edeceğiz.'diye konuştu.


HİZMET ETMEK İÇİN HAZIRIZ
Fevzipaşa Mahallesi ve Vefa Caddesi'nde el broşürü dağıtan Av. Aziz Erbek, esnafın ve vatandaşın sorunlarını da dinledi. Adana'nın değişimi için birlikte hareket etmenin önemli olduğunu vurgulayan Av.Erbek, 'Yerel seçimlerde siyasi partiler değil, Adana  için kim başarılı olacaksa o tercih edilmelidir. Bu nedenle bizim Adana'yı ve tüm Adanalıları kucaklayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz işinin uzmanı çalışma arkadaşlarımızla, projelerimizle şehrimize hizmet etmek için hazırız.'dedi.