Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek Adana Mobilyacılar Sitesi esnafı ile buluştu, vatandaşlarla sohbet etti. Adana Mobilyacılar Sitesi esnafının sorunlarını dinleyen ve site içerisinde inceleme yapan Av.Erbek, esnafın tüm sorunlarını çözmeye talip olduğunu belirtti. Adana Mobilyacılar Sitesi esnafı, vatandaşın ilgisizliğinden ve sitenin bakımsızlığından şikayet ederek, taleplerini ilettiler.

ASLİ GÖREVLER

Site içerisindeki yolların bozuk, güvenlik tedbirlerinden uzak olduğunu ifade eden Adana Mobiyacılar Sitesi esnafı, yaşanan olumsuzlukların iş kaybına yol açtığını ifade ettiler. Av. Erbek CHP’li bir Büyükşehir Belediyesi yönetiminde Adana Mobilyacılar Sitesi esnafının da mutlu olacağını belirterek, ‘Bizim belediyecilik hizmetimizde esnafımız mağdur olmayacak, Mobilyacılar Sitesi Adanalının tek tercih adresi olacak. Yol, su, asfalt, çöp gibi problemler zaten belediyelerin yapması gereken asli görevler arasında yer alıyor. Bunlar bizim belediyecilik anlayışımızda problem olmaktan çıkacak.’dedi.

NASIL OY İSTEYECEKLER?

Site içerisinde esnafı ziyaret ederek el broşürleri dağıtan Av.Erbek, aynı zamanda esnafın şikayetçi olduğu konularda inceleme yaptı. Bakımsız ve temizlikten yoksun bölgeleri gören Av.Erbek, ‘Seçilmişlerimiz hizmet verilmeyen bir bölgeden yarın nasıl oy isteyecekler? Mobilyacı esnafını görmezden gelen bir zihniyet acaba esnaflarımızı cezalandırıyor mu? Bu sitenin bugün dolup taşması gerekirken, esnafların hepsi neredeyse kepenk kapatma noktasına gelmiş. Bizim belediyemizde kapımız aş ve iş derdinde olan esnafımıza her zaman açık olacak, belediye olarak üzerimize düşen her türlü hizmeti vereceğiz.’diye konuştu.