Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek CHP Yumurtalık İlçe Örgütü’nü ziyaret etti, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi.

ÇEKİM MERKEZİ OLMALI

Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Erbek CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Muhittin Eryiğit, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelerek projelerini anlattı ve yerel iktidar için destek istedi. Av.Erbek, Büyükşehir Belediyesi’ni sosyal demokrat bir belediye yapmak için yola çıktıklarını belirterek, ‘Yumurtalık ilçemizin sorunlarını yakından takip ediyoruz.Ayas’ın ve Yumurtalık’ın tarihi sorunlarını projelerimizle çözeceğiz.Yumurtalık, Misis ve Karataş üçgeninde tarihi açıdan önem taşıyor.Kentimizde denizi ve kumu ile ayrı bir yeri olan Yumurtalık yerli ve yabancı turistler için de çekim merkezi olmalı’dedi.


HER KESİMİN DESTEĞİNİ İSTİYORUZ

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalar yaptıklarını ifade eden Av.Erbek, ‘Biz herkesin ve her kesimin oylarına talibiz. Parti ayrı yapmadan Büyükşehir Belediyesi’ni almak için Adanalı vatandaşlarımızdan destek istiyoruz.Gün ayrışma günü değil, birlik ve beraberlik içinde hareket etme günüdür.Belediyecilik sadece yol, su, asfalt problemini çözmekle bitmiyor.Kentimizin ve Yumurtalık’ın ciddi bir tanıtıma da ihtiyacı var.Bizler de bu tanıtımı Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarını doğru kullanarak gerçekleştireceğiz.’diye konuştu.


HEPİMİZ KENETLENMELİYİZ

Yumurtalık’a gelen yerli ve yabancı turistin ilçeden memnun ayrılması gerektiğini vurgulayan Av.Erbek, ‘Yumurtalık’a kültürel ve tarihi açıdan bakılması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi’ni sosyal demokrat bir belediye yaptığımız gün, siyasi ayrımı bir tarafa bırakarak, tüm ilçe belediyeleri ile uyum içinde çalışacağız. Yumurtalık’ta da sosyal demokrat bir belediyenin olması için kırgınlıkları, küskünlükleri bir tarafa bırakarak, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Önce yerelde sonra genelde iktidar olmak için el ele, kol kola barışı sağlayarak ülkemizin ve halkımızın geleceği için hepimiz kenetlenmeliyiz.’dedi.