Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. CHP Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Av.Erbek, yaptığı çalışmaları anlatarak, ‘Türkiye yol ayrımında.Ülke olarak bizi bekleyen tehlikenin farkındayız.2019 seçimleri bizler için çok önemli.Büyükşehir ile birlikte tüm ilçe belediyelerini almaya talibiz.’dedi.

‘BEN DEĞİL BİZ’

Birlik ve beraberlik içinde yerel seçimlere hazırlanması gerektiğini vurgulayan Av.Erbek, ‘Yaptığımız her çalışmada birliktelik vurgusunu ön plana çıkarıyoruz. Ben değil, biz duygusu ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız Büyükşehir Belediyesi’nde sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile hizmet vermek. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ve halkımızın geleceği için mücadelemize devam edeceğiz. Önümüzde iki seçenek var. O da olmak ya da olmamak. Olmamak diye bir anlayışı kabul etmemiz mümkün değil. Partimiz ve halkımız, birlik ve beraberlik içinde, laik ve demokratik bir ülkede var olmaya devam edecek.’diye konuştu.

‘HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ’

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut aday adaylarının yaptığı çalışmaların partinin lehinde çalışmalar olduğunu belirterek, ‘Kongre ve kurultay sürecinden sonra önümüzde Tüzük Kurultayı var. Bizler de yarın seçim olacakmış gibi her daim sahalarda olduk. Tüzük Kurultayı’ndan sonra yeniden saha çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimizde hep ‘Biz’ bilinci ile hareket ettik. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemi batarsa hepimiz batarız. 2019 seçimleri ülkemiz ve halkımız için oldukça önemli. Bu bizim için son mücadele olabilir. Çocuklarımız ve geleceğimiz için hep birlikte CHP’nin iktidarı için çalışmalıyız. Ancak aday adaylarımız yerel ve genel seçimlerde aday olamasalar bile, küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakarak adaylarımıza destek vermelidir. Büyükşehir’i CHP’li bir belediye yapmakta kararlıyız. Referandum sürecinde hayata geçen Kuvva-i Milliye ruhu yerel ve genel seçimlerde de yaşanacaktır.Yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve partimiz adına teşekkür ediyoruz.’dedi.

MESELE CHP MESELESİ DEĞİL

2019 seçimlerinin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Av.Erbek, ‘Mesele CHP meselesi olmaktan çıktı. Ülkemizin ve halkımızın geleceği meselesine döndü. Yaptığımız her çalışmada sosyal demokrat belediyeciliğin önemini anlatıyoruz.Adana halkı artık adaletle, hakkaniyetle yönetilen bir belediyecilik anlayışı ile tanışmalı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da her konuşmasında dile getirdiği gibi her kuruşun hesabını veren bir belediyecilik anlayışı ile göreve talibiz. Halkımız artık 30 yıl aradan sonra sosyal demokratların neler yapabileceğini ve Adana’daki sosyal demokrat belediyecilik anlayışını görmeli.’diye ifade etti.