STK’ların bu ülkenin yapı taşlarından olduğunu ifade eden Av.Erbek, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti, yaptıkları çalışmalar ve sorunları hakkında bilgi aldı.
Adana’daki tüm STK’lara eşit mesafede olacaklarını belirten Av.Erbek, ‘Bizleri misafir eden ve samimi bir şekilde karşılayan Söker ve yönetim kurulu üyelerine öncelikle teşekkür ediyorum.STK’lar ne kadar güçlü olursa, kentimiz de o kadar güçlenir.Yüklendikleri misyon nedeni ile Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker ve yönetim kurulu üyelerinin her zaman yanında olacağıma söz veriyorum.’dedi.

DERNEĞE ÜYE OLDU

Söker ise Av.Erbek’in büyükşehir belediye başkanlığına talip olmasından memnun olduklarını söyleyerek, ‘Kentimize önemli hizmetlerde bulunmuş bir ismin bundan sonra da Adana için hizmetlerini sürdüreceğine inanıyoruz. Aday adaylığınız hayırlı olsun.’diye konuştu.
Yapılan görüşmenin ardından Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği’ne üye olan Av.Aziz Erbek, Söker ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti, çalışmalarına katkı koyacağını belirtti.