Türkiye gündemine dair bir takım açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanı Baha Murat Bener referandumda şahsı ve ilçe teşkilatı adına MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "evet" tercihini desteklediklerini ifade etti

ÖNCE ÜLKEM
Türkiye'nin zorlu bir dönemden geçtiğini belirten Bener, "Türkiye'de ülkenin istikbali söz konusu olduğunda şahsi, siyasi menfaatlere aldırmadan 'önce ülkem' anlayışla hareket eden bir Milliyetçi Hareket Partisi ve Lider Devlet Bahçeli var. Liderimiz partim zarar görür anlayışıyla hareket edip devleti beka tehdidiyle karşı karşıya bırakmayarak tercihini yapmış, evet demiştir" dedi.

EVET DİYECEĞİZ
Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanı olarak Lider teşkilat doktrinine uygun hareket edeceğini ve Devlet Bahçeli'nin referandumdaki tercihini desteklediğini ifade eden Bener, "Genel Başkanımız bugüne kadar söylediği her cümlesinde haklı çıktı, eminiz ki yarın da haklı çıkacaktır. Biz MHP Seyhan İlçe Yönetimi olarak bizi hiç bir zaman utandırmayan Liderimiz Devlet Bahçeli'nin yanındayız" diye konuştu.