MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara’da düzenlediği “MHP MYK, MDK ve İl Başkanları Toplantısı”na katıldı. Bahçeli’nin elinden “MHP’nin 50. Kuruluş Yıl Dönümü Hatırası”nı alarak Adana’ya dönen Avcı, toplantıya ilişkin önemli mesajlar paylaştı.

“BAHÇELİ, GERÇEKLERİ ORTAYA KOYDU”

Avcı, şunları söyledi:

“Ömrünü, ülkemizin ve milletimizin bekasına adayan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, 31 Mart 2019’de yapılacak olan yerel seçimler ve bu süreçte yaşanan ve muhtemel yaşanacak gelişmelere ilişkin bilgiler verdi. Ferasetiyle, basiretiyle, cesaretiyle Türkiye’nin, Türk milletinin önünü açmaya devam eden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, siyaset cambazlarının toplumun gözünden kaçırmak istedikleri gerçekleri bir kez daha ortaya koydu.”

KÜRESEL GELİŞMELER VE İÇERİDEKİ İŞBİRLİKÇİLER

Başkan Bünyamin Avcı, şöyle devam etti:

“Bu vesileyle ifade etmek gerekirse, küresel ve yakın coğrafya ölçeğindeki gelişmeler ve buna paralel olarak içerideki güç odaklarının kirli işbirliklerine bakıldığında, milli bekamız çok ciddi bir risk altındadır. Nedense bu endişeyi sokaktaki en sade vatandaşımız dahi idrak ederken, Türkiye’yi yönetmeye, yerel yönetimleri almaya talip olanların görememesi mümkün değildir.”

“SAĞDUYUNUN BİRLİKTELİĞİ GALİP GALECEKTİR”

Avcı “Dolayısıyla, Cumhur İttifakı’nın ‘Milli beka’ vurgusunu sulandırmak, hafife almak isteyenlerin çok kirli hesapları olduğu aşikârdır. Niyetleri bozuktur. Ancak; Türk milleti bekasına sandıkta ve demokratik şekilde bir kez daha sahip çıkacak, Türkiye düşmanlarına ve işbirlikçilerine fırsat vermeyecektir. İnanıyoruz ki; ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyenler, tuzağa düşmeyecek, beş yıllık süre için emaneti ehline teslim edecek, Allah’ın izniyle 31 Mart’ta ‘Sağduyunun Birlikteliği’ galip gelecektir.” dedi.