AK Parti’nin oylarını sürekli artırdığını söyleyen PAMUK: “ Başbakanımızı tanıyanlar O’nun halk tarafından destekleneceğini çok iyi biliyorlardı. Halkın bu teveccühünü engellemek için, halkın onu tanımamasını veya yanlış tanımasını sağlamak için tezvirat yaptılar. Fakat her şeye rağmen halkın çeşitli kesimleri O’nu tanıdıkça ona desteğini artırdı. AK Parti her seçimde 5 Milyon oy artırarak %50’yi geçti.” dedi.

Seyhan’da Seçim Koordinasyon merkezini kurduklarını ve sandık çalışmalarına başladıklarını belirten PAMUK: “ Seyhan’da 78 Bin üyemiz, 15 Bin kişilik teşkilatımız ve 7 Bin kişilik sandık görevlimiz var. Eğitim ve motivasyon çalışmalarımız başladı. Seyhan’da seçime hazırız. Seçim takviminin açıklanmasını bekliyoruz. Seçim takviminin açıklanması ile birlikte alanlarda olacağız. Seyhan ve Büyükşehir Belediyelerini kazanmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Yan gelip yatmakla seçim kazanılamayacağını söyleyen PAMUK: “ Seçimi kazanmanın stratejisi çok çalışmak, halkın gönlünü kazanmak ve sandığa sahip çıkmaktır. Biz bu stratejiye uygun olarak gerekli altyapıyı hazırladık. Şimdi mahllelerde gerekli eğitim çalışmaları ile yoğun bir tempoda çalışıyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.