Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Adana İl Örgütü olarak tek amaçlarının parti içi bütünlüğü sağlayıp, büyüterek CHP’yi iktidara taşımak olduğunu söyledi.

Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Oktay Ulaşan ve yönetim kurulu üyeleri CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YAŞANABİLİR KENT VE ÜLKE HEDEFİ

Balkan Türkleri Derneği’nin farklı siyasi görüşlere sahip insanları barındırdığını dile getiren Oktay Ulaşan, siyasi bir kimliğe sahip olmadıklarını ancak kent sorunları konusunda siyasi partilerle istişare edip, bu sorunları çözümüne yönelik fikirleri paylaşmak istediklerini kaydetti. Ulaşan,  “Amacımız yaşadığımız kent ve ülkemizin daha yaşanabilir hale gelmesi” dedi.

“KURTULUŞ CHP İKTİDARINDA”

Ülkenin çok zor günlerden geçtiğini aktaran CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ise terörden ekonomiye, dış ilişkilerden sosyal yaşama dek tüm sorunların çözümü için ülkenin yerelde de genelde de CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu vurguladı.  Barut, “Ülkemizin içinde bulunduğu açmazdan kurtuluş CHP iktidarıyla mümkün” diye konuştu.

“AMACIMIZ CHP’Yİ BÜYÜTÜP İKTİDARA TAŞIMAK”

CHP Adana İl Yönetimi olarak göreve geldikleri andan itibaren parti içi bütünlüğü sağlamaya yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden Barut, “Parti içi birlik-beraberliği sağladıktan sonra tek amacımız CHP’yi büyütüp iktidara taşımak” diye konuştu.

İl Örgütü olarak kent ve ülke ortak paydasında Cumhuriyet kazanımlarından ve Atatürk ilkelerinden yana olan tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.