Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut ve Dr. Müzeyyen Şevkin, 24 Haziran seçim çalışması kapsamında bu kez de makina mühendisleri ile bir araya geldi. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi yönetici ve üyeleriyle buluşan Barut ve Şevkin, Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecinde olduğunu belirterek ülkenin geleceği için herkesi sorumluluk almaya çağırdı. 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜLER

Makina Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi, yönetim kurulu ve üyelerince karşılanan CHP Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut ve Dr. Müzeyyen Şevkin, herkesle yakından ilgilenerek sohbet etti. Büyük ilgi gören CHP'li milletvekili adaylarına teşekkür eden Şube Başkanı Hasan Emir Kavi, konuklarını tanıttı. Toplantıya katılanlar da merak ettikleri soruları CHP milletvekili adaylarına yönelterek çeşitli konularda görüş ve önerilerini dile getirdi. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıya katılan herkes, hak, hukuk, demokrasi, özgürlük, adalet ve eşitlik mücadelesinde birlikte hareket edilmesi çağrısında bulundu. 

BİLİM VURGUSU

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Dr. Müzeyyen Şevkin, "Ben de 2 dönem TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı görevini yürüttüm. TMMOB çatısı altında bugün milletvekili adayı olarak buluştuğumuz için heyecanlıyım. Türkiye'nin çağdaş geleceği için bilim ve teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmak durumundayız. Bilimi geri plana iten hiç bir toplum ayakta duramaz. TMMOB yaşamın her alanında insanı ve doğayı esas alan yapısıyla ülkemizin vazgeçilmez örgütlerinden biridir. CHP iktidarında bu bilinçle hareket edilecek" dedi. 

'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

Uzun yıllar boyunca TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı görevinde bulunduğunu anımsatan Ayhan Barut ise, "Burada parçası olduğum TMMOB'nin kıymetli üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu çıkmazın sona ermesi için benim de en az sizler kadar sorumluluğum var. TMMOB ülkemizin her sorununa bilimsel yöntemlerle çözüm önerisi getiren, bu sorumluluk duygusunu hepimize aşılayan önemli bir demokratik kitle örgütüdür. Bu ailenin bir üyesi, sorumluluk ve görevlerimin bilincinde olan bir arkadaşınız olarak sizlerden 24 Haziran'da ülkemizi karanlığa sürükleyen bu iktidardan kurtulmak için birlikte hareket etmeyi, toplumsal dayanışmayı büyütmenizi istiyorum. Birlikte daha güçlüyüz. Birlikte başaracağız" diye konuştu.