Adnan Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Seyhan 6’ıncı Olağan İlçe Başkanlığı Kongresi’nde seçimi kazanan Ahmet Akan, sabah saatlerinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.  

Kongrenin ardından yönetim kurulu üyelerini tek tek tebrik ederek başarı dileklerinde bulunan Başkan Ahmet Akan, “Tatlı bir yorgunluğun ardından çalışmalarımıza başladık. Teslim aldığımız bu hizmet bayrağını daha yükseklere çıkarmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Öncelikle ilçemizi ve Adana’mızı hak ettiği AK Belediyecilik hizmetleriyle tanıştıracağız. Hem Seyhan Belediyesi’ni hem de Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Ardından da genel seçimlerle başarımızı taçlandıracağız” dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Osman Aydoğan, Ercan Aslanel, Yusuf Kırca, Orkide İnan, İhsan Ekici, Ali Aka, Mehmet Yalçın, Ceylan Öztepe, Mehmet Tekin, Mehmet Sait Öztürk, Lütfiye Savaşçı, Murat Ünsal, Sezgin Cömert, Melek Yıldırım, Elif Taşçı, Ali Rıza Birinci, Erdal Çelik, Nuh Sevgi, Emine Dostlar, Niyazi Yüksel, Cumali Alpboğa, Hikmet Sonel, Mehmet Nuri Önen, Sinan Altun.