Çukurova Belediyesi de, etkinlikte çadır kurarak, misafirleri ağırladı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, etkinlikte kurulan çadırları gezerek, aşure ve lokma kazanlarını karıştırdı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatıyla, etkinliklerde görev alan belediye ekipleri, etkinliğin düzenleneceği alanda temizlik ve düzenlemelerde görev aldı. Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri'ne katılan Başkan Soner Çetin, alanda kurulan Çukurova Belediyesi çadırını ziyaret edenleri karşılayarak sohbet etti.

Etkinlik çerçevesinde kurulan diğer çadırlara da ziyaretlerde bulunan Başkan Çetin, “Alevi canlarımız, ülkemizin en önemli toplumlarındandır. Ülkemizin zor süreçten geçtiği bugünlerde, bir olmak, bir arada olmak çok kıymetli. Hepimizin bu kıymete sahip çıkmalı, dili, dini ırkı, mezhebi ne olursa olsun, toplum olarak kucaklaşmalı, ülkemize sahip çıkmalıyız” dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlarla buluşan Başkan Çetin, aşure ve lokma kazanlarını da karıştırarak, bereketli olmasını diledi.