Başkan Çetin, "Her cuma saat 14.00'te halkımızın karşısına çıkıyoruz. Oraya gelemeyen halkımızın yanına biz geliyoruz. Sizlerin sorunlarına, taleplerine çözüm üretmek ve halkımızla buluşmak için mesaiden önce bu toplantıları başlattık" dedi.

"SİZ GELEMEYİNCE, BİZ SİZE GELİYORUZ"
Adana'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, Güzelyalı ve Toros mahallesinde sabah saat 06.00'da, camiden çıkan, yürüyüş yapan ve işe gitmeye hazırlanan halkla biraraya geldi. Göreve geldiğinin ilk cuma günü, makam koltuğunu belediyenin bahçesine koyan ve ekibiyle halkın karşısına çıkan Başkan Soner Çetin, "30 martta seçim yapıldı, 2 nisan 2014'te görevi teslim aldım. 4 Nisan 2014'te, yani göreve geldiğimin ilk cuma günü, koltuklarımızı belediyenin önüne indirip, başkan yardımcılarımla, müdürlerimle birlikte halk toplantısı yaptık. Burada amaç; vatandaşımız, hemşerimiz, ben her hafta her cuma saat 14.00'te, belediyeye geldiğinde, Belediye Başkanı ile direkt görüşeceğini halkımız bilsin. Bir sorunu mu var, belediye yetkilerine ulaşmakta güçlük mü çekiyor. Benimle beraber, ekip arkadaşlarım yanımda. 3,5 senedir aralıksız, hiç aksatmadan, her cuma saat 14.00'te, belediyede sizlerle kucaklaşıyoruz. 'Halk gününe gelmemiz zor' diyenler oldu. Bunun üzerine, halk günlerine katılabilmeniz için her muhtarlığın önüne ücretsiz servis koydurdum. Servisimiz geliyor, halk günümüze gelmek isteyenleri halk gününe getiriyor ve geri bırakıyor. Halkımızın bir bölümü de, cuma günü saat 14.00'te mesaide oluyor. Onlar için ve sizler için de, mesai saatinden önce, haftanın iki günü sabah erkenden sizlerle buluşmak kucaklaşmak için sabah 06.00 programlarımızı başlattık. Bu toplantılarımız, her mahallede ayda bir tekrarlanacak. Siz gelemeyince, biz size geliyoruz" diye konuştu.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"
"Hem birbirimiz görüp özlem gidermek, hem sorun varsa birinci ağızdan öğrenmek ve çözüme kavuşturmak, sorun yoksa, sohbet etmek için sizlerleyiz" diyen Başkan Çetin, sabah güneş doğmadan başlattığı saat 06.00 toplantılarını, bir kişi de katılsa, 500 kişi de katılsa aralıksız sürdüreceklerini, halkı yalnız bırakmayacaklarını ve desteklerini her zaman hissettireceklerini söyledi.

"SİYASETİ BİR KENARA KOYDUM"
Başkan Soner Çetin, şöyle devam etti:
"Bizim bu günlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz şey, birlik, beraberlik. Burada her görüşe gönül vermiş halkımız var. Hepinizin de başımızın üzerinde yeri var. 30 Mart 2014'te göreve seçildiğimde, siyaseti aldım, bir sonraki seçime kadar bir kenara koydum. Yaptığımız hizmetlerde, hayata geçirdiğimiz projelerde de, hangi mahalleden ne kadar oy aldığımıza bakmadım. Önemli olan, birlik ve beraberlik içinde yaşamamız."