Halkı selamlayan ve hal hatır soran Çetin, çorba ikramıyla vatandaşları hem şaşırttı, hem sevindirdi. İkram çeşmesiyle, yaz ve kış döneminde Adana halkına ikramlarda bulunulduğunu vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak, halkımıza hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Alt-üst yapıdan, kültürel, sanatsal  ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Önemsediğimiz ve halkımızın da büyük beğenisini kazanan ikram çeşmesi projemiz, her daim Adanalı hemşehrilerimizin hizmetinde" dedi.

ÇETİN FIRINDA EKMEK PİŞİRDİ
İkram çeşmesinin halk tarafından çok beğenildiğini aktaran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Hayır ve ikram, kültürümüzün bir parçası. İkram çeşmelerimizle, bu kültürümüzü daha geniş kitlelere taşıyoruz. Kışın sabahın erken saatlerinden itibaren çeşmeden çorbalar akıyor. Bu soğuk havada, vatandaşlarımızın içini ısıtıyoruz. Bugün de, üniversite öğrencilerimiz ve işe giden vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram etmek için buradayız. Vatandaşlarımız çok mutlu oldu. Mimari ve görsel olarak da ikram çeşmemiz büyük beğeni topluyor. Öğrencilerimize ve tüm hemşehrilerimize afiyet olsun" diye konuştu. 
Halkın içinde, halkla iç içe olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin, ikram çeşmesinden çorba dağıtımı ardından esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. "Halkımıza hizmet için varız" diyen Çetin, girdiği bir fırında ekmek pişirmeyi de ihmal etmedi.