Makamdaki ziyaretlere uzun süre önce son veren Başkan Çetin,  “Siz bize değil, biz sizin ayağınıza geleceğiz” diyor. Sabah Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde kadınlarla bir araya gelip sohbet eden Çetin, daha sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşları ziyaret etti. Başkan Çetin, büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı.
 
KADINLARLA SİMİT YEDİ, SOHBET ETTİ
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her gün çat kapı ziyaretlerde bulunarak halkla kucaklaşmasını sürdürüyor. Mahalleleri karış karış gezen Başkan Soner Çetin, her gününü sokaklarda halkın arasında geçiriyor. Ziyaretlerde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Çetin, önceki gün Mahfesığmaz Mahallesi Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde kadınlarla bir araya gelip sohbet etti. Kadınlarla beraber simit yiyip çay içen Çetin,  kadınların sorunlarını ve taleplerini dinledi. İlgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin, buradaki ziyaretinin ardından Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Halkla selamlaşıp tokalaşan Çetin, esnafa hayırlı işler diledi.

VATANDAŞLARLA KAHVEDE OKEY OYNADI
Halkı selamlayan ve hal hatır soran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i, karşısında gören esnaf çok şaşırdı. Daha sonra bir kahveye giren Çetin, vatandaşlarla sohbet edip okey oynadı. Halkın arasında olmaktan büyük keyif aldığını ve makamdaki buluşmalara artık son verdiğini ifade eden Çetin, “Belediye başkanlığından en çok halkın içinde, halkla iç içe olduğu zamanlar zevk alıyorum. Halkımıza hizmet için bu makama geldik. Durmadan, hız kesmeden çalışmaya ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Halk beni makamda oturayım diye seçmedi. Küfür hariç, her türlü eleştiri ve öneri serbest dediğimiz Halk Günleri de, her Cuma devam ediyor’’