Alışılmışın dışında bir seçim çalışması sürdüren Başkan Çetin, 100. Yıl Mahallesi’ndeki seçim bürosu ziyaretinde halk oyunları ekibiyle halay çekti. Başkan Çetin’in bu neşeli halini görenler, “Başkan Soner Çetin kutlamalara erken başlamış” yorumu yaptı.

Her zaman Çukurova halkıyla iç içe olan, siyasi görüş ayrımı yapmadan her kesimin sorunlarına çözüm üreten Başkan Soner Çetin, oldukça keyifli ve neşeli bir seçim kampanyası yürütüyor.

Daima halkın içinde olan Başkan Soner Çetin’in tüm kesimlerden büyük ilgi görmesi, anket sonuçları ile birleşince Çukurova’da seçimin sonucunu da tahmin etmek hiç zor olmuyor. Çukurovalılardan büyük ilgi gören, anket sonuçlarına göre de seçim yarışında rakipsiz görünen Soner Çetin, oldukça neşeli tavırlarıyla dikkat çekiyor.

HALAYLA KARŞILANDI MEŞALELERLE UĞURLANDI

Başkan Çetin’in ne kadar neşeli olduğu 100. Yıl Mahallesindeki seçim bürosu ziyaretinde de kendini gösterdi. Seçim bürosu önünde halk oyunları ekibini gören Başkan Çetin, bir süre gençleri izledikten sonra dayanamadı ve ekiple birlikte halay çekmeye başladı.

Bir dönem halk oyunları eğitmenliği yaptığı bilinen Başkan Soner Çetin’in halay çekmesi ve neşeli tavırları, “Başkan Çetin kutlamalara erken başlamış” yorumları yapılmasına neden oldu. Daha sonra vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Çetin, seçim bürosundan 100. Yıl Spor Kulübü öğrencileri tarafından meşalelerle uğurlandı.