Başkan Fikret Yeni, beraberindeki il başkan yardımcıları Mehmet Ali Özmansur ve Murtaza Kılçık ile birlikte ilk ziyareti Dünya Sakatlar Derneği Genel Başkanı Halis Kassap ve yönetim kurulu üyelerine yaptı. Ardından da Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer ve Memur-Sen'e bağlı Adana Şube Başkanları ile TÜMSİAD Başkanı Yakup Kutluca ve yönetimini ziyaret etti.

 KONGREYE DAVET ETTİ

Ziyaretlerde önümüzdeki ay yapılacak AK Parti Adana İl Kongresi’ne de değinen Başkan Fikret Yeni, ilçe kongrelerinin tamamlandığını ve il kongresinin hazırlıklarının başladığını söyledi. Başkanları ve yönetim kurulu üyelerini kongreye davet eden Başkan Fikret Yeni, “1 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımız Adana’ya kongremize gelecek. Bizleri şereflendirecek. Adanalı ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın ötesinde, bir insan olarak bu kadar insanlığa faydalı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın burada çok hakkıyla misafir etmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı mutlu edecek tek şey, arkasındaki kitleleri görmek. İnsanların meydanlarda ona karşı olan teveccühünü ve sevgisini görmek. Sizlerin de o gün orada mutlaka bulunmasını arzu ediyoruz” dedi. 


‘ADANA’NIN GELECEĞİNİ KUCAKLACAK’

Başkan Fikret Yeni, il yönetiminin oluşumuyla ilgili de “Adana’nın geleceği açısından çok önemli bir sürece giriyoruz. Yerel seçimler de şehrimiz için çok önemli. Adana’nın nelerden mahrum olduğunu görüyoruz. Bunun değişmesi bizim elimizde. Milleti doğru bilgilendireceğiz. Yeter ki Adanalı doğruyu görsün. Adanalı farkına varsın. Farkına vardıracak olan da bizleriz. Onun için de iyi bir yönetim kurmamız gerekiyor. Yönetimde benim sizlerden ricam sahayı okuyabilecek. Fedakarlığın da ötesinde, insanlarla iletişimde, Sayın Cumhurbaşkanımızı, AK Parti’nin bu millete verdiğini ve verebileceklerini anlatabilecek, beyinlere ihtiyacımız var. Çünkü normal bir il yönetim kurulu üyeliği olmayacak. Adana’nın geleceğini kucaklayacak. Adana’nın geleceğiyle ilgili çok büyük projeleri planlayacak insanlara ihtiyacımız var. Bunun için de ön yargımız bir tane, o da vatan haini olmayacak. Terör örgütleriyle bağlantısı olmayacak” şeklinde konuştu.

DESTEK SÖZÜ

Ülkenin bekası ve mazlumların umudu için her zaman hükümetin yanında olduklarını belirten TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, “Türkiye Cumhuriyeti 7 düvele karşı mücadele veriyor. Dünya mazlumları üzerinde baskılar var. Çok ciddi kanlar akıtılıyor. Çok şükür Sayın Cumhurbaşkanımız bunlara karşı çok kararlı duruyor. Bizim de hem STK olarak, hem de dualarımızla destek olmalıyız. Bu durumda ya tabanda ya tavanda olmalıyız. Olmak zorundayız. Ülke adına gri olmaz. Ya siyah ya beyaz olacaksın” şeklinde konuştu. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Sezer ve Dünya Sakatlar Derneği Genel Başkanı Halis Kassap da hükümetin yanında olduklarını söyledi.