İlçesinde bulunan tüm mahalleri tek tek gezip sorunları yerinde görüp aynı anda çözen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçesinin köy statüsünden mahalleye dönüşen Serinevler, Karayusuflu ve Mürseloğlu mahallerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Karayusuflu bölgesinde incelmelerde bulunan Başkan Karalar’a ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

İLK DURAK KARAYUSUFLU
İlk olarak Karayusuflu ve Serinevler mahallerinde incelemeler yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yapılan hizmetler ile ilgili bilgi veren Başkan Karalar, mahallelinin isteklerini de dinledi.   Ağırlıklı olarak problemlerinin yol olduğunu belirten mahalle sakinleri köy statüsünden mahalleye dönüştükten sonra bu konuda büyük sıkıntılar yaşadıklarını ancak Başkan Zeydan Karalar’ın göreve gelmesi ve gayreti ile bu sorunu önemli ölçüde aştıklarını söyledi.

MÜRSELOĞLU’NDA BAŞKAN KARALAR’A YOĞUN İLGİ
İnceleme gezisine bölgede bulunan mahallelerin muhtarları da eşlik ederken Mürseloğlu Mahallesi’de vatandaşlar Başkan Zeydan Karalar’a yoğun ilgili gösterdi.  Mahallede yapılan 2 kilometrelik bir yolun açılışını da yapan Başkan Karalar, son 1 yılda güney mahallerine 70 kilometrelik satik kapama yol yaptıklarını bununda belediyecilik tarihinde rekor olduğunu söyledi. Başkan Karalar, “Yolunuz hayırlı olsun. 2 kilometrelik bir yol. E-5’in güneyindeki mahallere toplam 70 kilometre satik kaplama yol yaptık. Herhalde belediye kurulduğundan bu yana bunun yarısı yoktur. Biz 70 kilometreyi 1 senede yaptık. Yeni yolunuz hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuşup alkışlar eşliğinde yolun açılışını yaptı.