Seyhan Belediyesi’nden Önemli Açıklama!
"30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından göreve gelen yönetimimizce  Seyhan Belediyesi asfalt şantiyesinde bitüm nakli işinde kaçak olduğu şüphesi doğmuştur.

Şüphe üzerine konu Belediyemizce Emniyet Müdürlüğüne intikal ettirilmiştir. Asfaltın ham maddesi olan bitümün rafineriden belediyemiz şantiyesine gelme aşamasına kadar tüm yönleriyle ve tüm sorumlularıyla ortaya çıkarılması isteği ile 23.06.2014 tarihinde ihbarda bulunulmuştur.

Emniyet Müdürlüğünce olayın net bir şekilde ortaya çıkarılabilmesi için gizli soruşturma yapılacağı bilgisi nedeniyle idaremizce disiplin soruşturması , görev değişikliği vs. herhangi bir işlem yapılmaması istenmiştir. Bu talep doğrultusunda bu güne kadar bu konu hiçbir şekilde gündeme getirilmemiştir.

Yapılan soruşturma sonucunda emniyet yetkililerince ulaşılan şüpheli şahıslar  17 Aralık 2014 günü çalıştıkları ilgili birimlerden  göz altına alınmıştır. 

Bu güne kadar söylediğimiz üzere Seyhan Belediyesi'nde yolsuzluğa hiçbir şekilde göz yumulmayacaktır.  Seyhan’ın her kuruşunu korumaya devam edeceğiz.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar"