Hizmet için çıktığı yolda Kozan halkıyla beraber yürüdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan “İki dönemdir halkımızla ile birlikte hizmet yolunda ilerliyoruz. Yapılan bu çalışmalar Kozanlı hemşerilerim, teşkilatımız, partimiz ile hep birlikte hareket etmek ile bir anlam kazanıyor. Çünkü ortak paydamız yaşadığımız mekanları güzelleştirmek. Daha yaşanabilir bir şekle getirmektir. Onun içindir ki kişisel gücümüzün hiçbir anlamı olmadığını bilmemiz gerekiyor. Kişisel güçlerimizi ancak ve ancak partiyle birleştirirsek çokluk olur. Partiyle birleşmediği müddetçe o güç olmaktan çıkar kişisel menfaatlere dönüşür. Onu da bana Allah nasip etmesin. Biz şimdiye kadar yaptığımız hiçbir işte ben kelimesini kullanmadık. Çünkü biz bir ekibiz. Biz meclis üyelerimizle, çalışanlarımızla birlikte bir ekibiz. Biz partimizle bir ekibiz. Biz genel merkezimizle bir ekibiz. Biz de Kozan’a hizmet etmek için gayret ediyoruz. 2004 yılında Kozan’da yeni bir dönemin başlayacağını belirtmiştik. Nitekim başlatmış olduğumuz hizmet maratonu ile Kozan’ımızı altyapı ve üst yapı başta olmak üzere, kültürel ve sosyal hizmetlerin yanı sıra tarihi mekanlarda yapılan hizmetlerle bu güne kadar partimize halkımıza ne söz vermişsek hepsini tek tek yerine getirmeye gayret ettik. Neticesinde Kozan’ımız Partimiz tarafından tüm ilçe belediyelerimiz arasında birincilik ödülüne layık görüldük ve Ödülü Başbakanımız elinden Kozanlı hemşerilerimiz adına alma gururunu yaşadık. Çünkü almış olduğumuz ödül Kozan halkı bize vermiş olduğu desteğin ödülüydü. Yine 2009 yılında Atatürk Parkı’nda yaşanan izdihamlı açılış ve son olarak Başbakanımızın asil Kozanlı hemşerilerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılanması bizim için büyük ödüldü” dedi.

            Hizmetlere ara vermeden devam etmek için tekrar aday olmak istediğini belirten Başkan Özgan, “Partimizin tercih ve teveccühü ile tekrar aday olmak istiyoruz. Bu görev tekrar bize verilirse seçimi kazanmak ve ilçemizde AK Belediyeciliği devam ettirmek için parti teşkilatımız ile el ele vererek çalışacağız.” diye konuştu.

            İlçe Başkanı Yusuf Bilgili’de Başkan Özgan’ın aday adaylığı için yapmış olduğu başvuru için teşekkür ettiğini belirterek, “Başkanımızın ilçemize yapmış olduğu hizmetler ortada. Hepimiz bu yapılan çalışmalarla gurur duyuyor. Kozan’da AK Belediyeciliğin devamı için hep birlikte çalışacağız ve tekrar seçimi kazanmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.