Duran, geçtiğimiz günlerde Adana’ya atanan İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Duran, mültecilerle birlikte nüfusu 2.5 milyonu bulan Adana’da güvenlik hizmetlerinin zorluğuna dikkat çekerken, buna rağmen Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nün sorumluluk alanlarında başarılı çalışmalar yaptığını kaydetti. Duran, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece-gündüz çalışan Emniyet teşkilatımıza, değerli mensuplarına minnettarız. Bizler gerek sade bir vatandaş olarak gerekse teşkilat olarak, devletimize ve milletimize hizmet üreten kurumlarımızın her zaman yanlarında olduk; yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Duran’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HASAN ÇINAR’A ZİYARET
MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Adana İl Müftüsü Hasan Çınar’a da ziyaret gerçekleştirdi. İl Müftülük makamında yapılan ziyarette, Adana’ya dair konular üzerinde sohbet edilirken, yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi verildi. Duran “Camilerimiz sadece namaz kıldığımız yerler olmanın ötesinde ayrıca bulunduğu bölgeye manevi bir kimlik kazandıran, ruh veren, İslam beldelerinin görsel ve zarif tapuları niteliğindeki kutsal mekânlarımızdır. Böylesi seçkin ve kutsal mekânlarda hizmet veren bütün din görevlilerimizin haftalarını kutluyor, hayırlı, başarılı çalışmalar diliyorum.” diye konuştu.

Adana İl Müftüsü Hasan Çınar’ın memnun olduğu ve teşekkür ettiği MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ın ziyaretlerinde il divan üyeleri de hazır bulundular.