Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Milletvekili Adayları Yusuf Baş, Firdevs Cingözler ve Hasan Çalış ile birlikte Aladağ’ın köylerini gezerek Cumhur İttifakı’na ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin parlementoda güçlü temsiline destek isteyen Başkan Sözlü, gittiği her köyde 15 Temmuz’u hatırlatıp MHP Lideri Bahçeli’nin üstlendiği tarihi sorumluluğu vatandaşlara anlattı

 ‘’O GÜN DEVLET BAHÇELİ ANKARA’DA OLMASAYDI BUGÜN TÜRKİYE, SURİYE GİBİ OLURDU’’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, MHP 27. Dönem Milletvekili Adayları Yusuf Baş, Firdevs Cingözler ve Hasan Çalış ile birlikte Aladağ’ın köylerini ziyaret ederek vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin 24 Haziran sonrası parlementoda güçlü bir şekilde temsil edilmesi için destek istedi. İftar öncesi Aladağ’ın Akören Köyü ve Başpınar Yaylası’nda vatandaşlarla buluşan Başkan Sözlü ve MHP Milletvekili Adayları, gittikleri her yerde Cumhur İttifakı’nın Türk Milleti’nin geleceği için büyük bir önem arz ettiğini ifade ederken Başkan Sözlü, vatanını ve milletini seven her vatandaşın ’15 Temmuz’da Devlet Bahçeli Ankara’da olmasa ne olurdu’ sorusunu kendisine sorması gerektiğini belirtti.

‘’YAĞMUR BEREKET MİLLİYETÇİ HAREKET’’

Köylerde ve yaylalarda yapılan ziyaretlerin ardından ilçe merkezine gelen Başkan Sözlü ve MHP milletvekili adayları, iftarda da Aladağlı vatandaşlarla buluştular. İftarın ardından gecenin geç saatlerine kadar Dölekli, Büyüksofulu, Gerdibi Köylerinde vatandaşları kahvelerde ve evlerinde ziyaret eden Başkan Sözlü ve MHP Adana 27. Dönem milletvekili adayları ani yağan yağmur karşısında ‘Yağmur Bereket Milliyetçi Hareket’ diyerek slogan attılar.

SAHURUNU JANDARMA TEŞKİLATI İLE YAPTI

Gecenin ilerleyen saatlerinde Adana merkeze dönen heyet, sahuru da Sarıçam kontrol noktasında sahur yaptılar. Sahur esnasında Başkan Sözlü, Türk Milleti’nin güvenliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için görev ifa eden Jandarma teşkilatı ile aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Sözlü, yoğun ve tempolu geçen günü Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen Gültepe Mahallesi’ndeki sahur programına Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte katılarak noktalandırdı.