Adana Büyükşehir belediye başkanı Hüseyin sözlü Büyükşehir belediyesi tarafından Ramazan şenlikleri kapsamında düzenlenen Murat Kekilli konserine katıldı

Kekilli'ye teşekkür plaketi ve çiçeğini takdim etmek üzere sahneye çıkan Başkan Sözlü yerel olmadan milli olmadan evrensel olunamayacağını ifade etti, konserin ardından sahurunu itfaiye işçileriyle yaptı ardından da gecenin geç  saatlerinde Türk Kuşu Kavşağı'ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek mesaiye devam eden Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin sahur sofrasını paylaştı

"SANATTA MİLLİ OLUNMADAN EVRENSEL OLUNMAZ"

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserler hız kesmeden devam ediyor. Haftada en az iki ünlü sanatçıyı Adanalılarla buluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri'ne Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katılarak Adanalıların misafirperverliğinin en güzel temsili oluyor. Şarkılarıyla Adana'ya unutulmaz bir akşam yaşatan Murat Kekilli'ye teşekkür plaketini ve çiçeğini takdim etmek üzere kızı Asena Sözlü ile birlikte sahneye çıkan Başkan Hüseyin Sözlü, sanatı diri tutmanın önemli bir başarı olduğunu, Murat Kekilli'nin de başarılı bir sanatçı olduğunu, 'Yıkılasın İsrail' şarkısıyla da yerli ve milli olunmadan evrensel olunmayacağının mesajını verdiğini belirtti.

SAHURDA İFTAİYE ÇALIŞANLARI İLE MANGAL KEYFİ

Konserin ardından sahurunu İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanlarıyla mangal keyfi  ile yapan Başkan Sözlü, ciğer kebabı üzerine itfaiye çalışanlarına elleriyle karpuz ikram etti "Tüm işlenmiş gıdalara karşı sağlık için karpuz yemek milli bir sorumluluktur" dedi. Sahur programının ardından yoğun çalışma temposunu noktalandırmayan Başkan Sözlü, Müze Kavşağı'nda devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

MÜZE KAVŞAĞI'NDA GECE DENETİMİ

Adana'nın trafik yükünü omuzlayan projeleri peş peşe hayata geçirerek kent insanın otoyol konforunda ulaşım sağlamasını hedefleyen Başkan Sözlü, Müze Kavşağı'nda yaptığı inceleme esnasında ilk etapta buranın trafiğini hafifleteceklerini, temmuz ayının sonunda ya da ağustos ortasında üç şeritli girne köprüsüne yeni bir köprü ekleyeceklerini belirtti. İnceleme sonrası Başkan Sözlü, yol genişletme çalışmasını sürdüren Yol Şube Müdürlüğü çalışanlarının sahur sofrasını paylaştı, kolaylıklar diledi.