Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Pozantı’da hemşehrileri ile bir araya geldi. Başkan Hüseyin Sözlü’nün ilk durağı kavurucu Adana sıcaklarının en yakın alternatifi olan Akçatekir Yaylası oldu. Akçatekir yaylasında Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile birlikte esnafları ziyaret eden ve onlarla bayramlaşan Başkan Sözlü, kahvehanelerdeki vatandaşlarla oturup bir süre sohbet etti.
ESNAFLARI ZİYARET ETTİ KAHVEDE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Akçatekir Yaylası’nın hemen ardından Alpu, Fındıklı, Dağdibi, Hamidiye, Kamışlı ve Aşçıbekirli Mahallelerini ziyaret eden Başkan Hüseyin Sözlü, esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı. Esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlar tarafından sık sık yolu kesilen Başkan Sözlü, onların fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi.

VATANDAŞLARIN TAKDİR VE TEŞEKKÜRLERİ İLE KARŞILANDI
Gittiği her mahallede halkın takdir ve teşekkürleri ile karşılanan Başkan Sözlü, Torosların eteklerinde yaşayan başı dik hemşerilerine hizmet etmekten gurur duyduğunu, Adana’nın hem  merkezinde hem de kırsalında hemşerilerinin refah topluma katılmasını arzuladığını ifade etti.