Atatürk'e kurtuluş ilhamı veren Adanalı hemşerilerini yazılı bir açıklama ile Büyük Çukurova Mitingi'ne davet eden Başkan Sözlü, "MHP, Türkiye'nin gür sesi, dik başı, Adana ise Milliyetçi Ülkücü Hareket'in sarsılmaz kalesidir. Tüm hemşerilerimi Türkiye'yi düştüğü her dar boğazda ayağa kaldıran Liderimiz Devlet Bahçeli ile buluşmaya Büyük Çukurova Mitingi'ne bekliyorum" dedi

‘’ADANA, TÜRKİYE’NİN DİK BAŞI, GÜR SESİ İLE BULUŞACAK’’

Milliyetçi ve üretken belediyeciliğin en güzel örneğini sergileyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adanalı hemşerilerini 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Adana'ya teşrif ederek 'Büyük Çukurova Mitingi'ni gerçekleştirecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli ile buluşmaya davet etti.

Yazılı bir açıklama ile tüm hemşerilerini Perşembe günü saat 17.00’de İstasyon Meydanı’na beklediğini ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  ‘’Adana, Atatürk’e kurtuluş ilhamı veren şehir... Adana, 1969’un 8-9 Şubat’ında çınarı filizlendiren şehir, Milliyetçi Ülkücü Hareket’in doğduğu topraklar... Tüm hemşerilerime sesleniyorum.... Bayrağınızı, ailenizi ve yüreğinizi alıp hemşerimiz, Türkiye’nin en zorlu ve sancılı süreçlerinde önce ülkem ve milletim diyerek siyasi kaygılarını bir kenara bırakan Liderimiz Devlet Bahçeli ile buluşmaya Büyük Çukurova Mitingi’ne bekliyorum’’ dedi.