AK Parti Adana İl Başkanlığı’nın ‘STK Programı’ kapsamında organize ettiği muhtarlarla buluşma toplantıları devam ediyor. Seyhan ilçesinde başlayıp, sırasıyla Karaisalı, Karataş, Çukurova, İmamoğlu, Yüreğir, Kozan, Sarıçam, Pozantı, Ceyhan ilçeleriyle devam toplantıların 11’incisini Aladağlı muhtarlarla gerçekleştirdi.
Toplantıya AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, belediye meclis üyeleri Halil Şahin, Hasan Hüseyin Gündüz, Aydın Soydan, Ahmet Cabulat, Fadime Ateş,İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Ali Özmansur, İl Yönetim Kurulu Üyesi Lülüfer Çiçekli, Abdulbasit Aksoy, Aladağ İlçe Başkanı Adem Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Gök ile mahalle muhtarları katıldı.


Sırasıyla 15 ilçede mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek daha iyi hizmet götürülmesi noktasında istişare toplantısı yaptıklarını ifade eden Başkan Fikret Yeni, “Seçimle ilgili gündem geri plana itilince muhtarımızla bir ara gelelim ve muhtarlarımızı dinleyelim dedik. Talep ve isteklerini dinleyerek merkezi ve yerel yönetimlerden hizmet alımı noktasında hassasiyet gösterilmesine yardımcı olalım düşüncesiyle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.
Muhtarlar da sırasıyla söz alarak taleplerini dile getirdi.