İstasyon Meydanı’nda, saat 13.30’da gerçekleştirilecek olan büyük buluşmada, Adanalı’ların tüm Türkiye ve dünyaya bir kez daha mesaj vereceğini söyleyen Başkan Fikret Yeni, şunları söyledi:

  “Türkiye’de huzur ve istikrarın devamı için, hızla gelişen ve kalkınan bir Türkiye için, birlik için, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış için, çok daha müreffeh bir Türkiye hedefi için Adanalı hemşehrilerimizi mitingimize bekliyoruz. Vesayetin hiçbir türünün olmadığı, dün olduğu gibi bugün de milli ve manevi değerlerle örülü, milletin köle değil, efendi olarak kabul edildiği yeni bir iktidar dönemini arzu edenleri mitingimize bekliyoruz. İri olmak için, diri olmak için, birlik ve beraberlik için kadirşinas hemşehrilerimizi Cumartesi günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz büyük buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan mitinge, partisinin en üst düzey kurmaylarının da katılacağını açıklayan İl Başkanı Fikret Yeni, miting hazırlıklarının tamamladığını söyledi.