Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ilçeye bağlı Şakirpaşa, Ova ve Uçak mahallerinde incelemelerde bulundu. Beraberine Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve birim müdürlerini de alan Başkan Karalar, mahalli vatandaşlar tarafından alkışlar ve sloganlar ile karşılandı. Mahalle halkı “Büyük Başkan ve Halkın Başkanı” sloganları atarken Başkan Karalar’ın sorunlarla bizzat ilgilenmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

VATANDAŞ DERTLİ

Belediye imkânları doğrultusunda ilçede hizmet gitmeyen mahalle kalmayacağını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Bölge halkı özelikle çevrede bulunan plastik ve geri dönüşüm tesisleri ile ilgili şikâyetlerini iletti. Bölgede bulunan bu ve buna benzer tesislerin gürültü ve koku yarattığını belirten mahalle sakinleri sorunun çözümü için Başkan Karalar’dan yardım istedi. Konu ile bizzat ilgileneceğini belirten Karalar, İnsan sağılığının ve huzurunun her şeyin önünde olduğunu söyledi.

 Vatandaşların şikâyeti üzerine birim amirlerine talimat veren Başkan Zeydan Karalar, Çevre Sağılığı İl Müdürlüğü ile bizzat görüşüp konun önemini anlattı. Gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Başkan Karalar, bu anlamda her zaman vatandaşı yanında olacaklarını söyledi.