Yayla Gedikli Köyü Muhtarı İbrahim Gün’ün daveti üzerine köye gelen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci köy meydanında vatandaşlar ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Burada bir konuşma yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan çocukluk yıllarım bu köyde geçti bu köyde çok anım var. Köyün neresinde hangi su var bilirim. Köyün neresinde ne ağacı var çoğunu bilirim. Burada çok güzel günlerim geçti onun için Yayla Gedikli Köyü’nün bende ayrı bir yeri var dedi.

Ziyarete eşlik eden Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci’de kısa bir konuşma yaparak Büyükşehir yasasını anlattı. Zenbilci “Büyükşehir kanunu ile artık köylülerimiz kullanacakları oylarla çok önemli kararlara imza atacaklar. Köylerimize İlaçlama, kum, çakıl, camilerde çevre düzenlemesi ve benzeri gibi konularda hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi.

Köy Muhtarı İbrahim Gün “Gedikli köyünün doğası, suyu ve insanı ile yaşanabilir bir yayla olduğunu dile getirerek köy meydanının yapılmasında emeği geçen Sarıçam Belediye başkanı Ahmet Zenbilci ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlarıma köylüm adına teşekkür ediyorum. Ayrıyeten çocuk parkımızın temininde bize park malzemelerini veren Kozan Belediye Başkanıma çok çok teşekkür ediyoruz. Bizler Kazım başkanımızı çok seviyoruz”. Diye konuştu.

Ziyarete Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Ak Parti Feke ilçe başkanı Vahit Todil, Çevre köylerin muhtarları, Ak parti Kozan gençlik kolları Başkanı Mehmet Kurtaran ile bazı kurum müdürleri katıldı.